2777
2789

مال ما مارک دیابان هست هر دقیقه یک عددی رو نشون میده 

الان من باردارم منو تا مرض سکته برد اول ۳۰۰ نشون داد 

بعد ۲۱۴ 

بعد از ده دقیقه زدم ۱۲۴ نشون داد 

الآنم زدم ۱۴۷ نشون داد .

الان کدوم ملاکه؟

گاهی آدم با یه اشتباه ۱۹ نمیشه ، صفر میشه .

وقتی به خودت استرس میدی قند خونت نوسان میکنه ماهم دوتامارک داریم خارجی و ایرانی 

چون تست ایرانی راختتر پیدا میشه دیگه از همون استفاده میکنیم

در خودش پیروزے را دیده بود                                                                         براے همین اصرار بہ بازے داشت.             قانون گردباد بود روزگار/// جز خار و خس زمانہ بہ بالا نمےبرد

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

وقتی به خودت استرس میدی قند خونت نوسان میکنه ماهم دوتامارک داریم خارجی و ایرانی چون تست ایرانی راختت ...

پس چه زمانی بهتره قند خونم رو بگیرم یعنی صبر کنم آرام بشم بعد ؟ مارک مال شما چیه .

به همسرم گفتم اکو ا چک بگیره نگرفت ایرانی شو خرید 

اسم دیابان رو نشنیدم ما آکوا چک داریم خیلی عالیه قدیمیمه ولی گرونه فکر کنم و دقیق دقیقه

من به همسرم گفتم اینو بخر اما رفت ایرانی خرید .

پس چه زمانی بهتره قند خونم رو بگیرم یعنی صبر کنم آرام بشم بعد ؟ مارک مال شما چیه .به همسرم گفتم اکو ...

قبل ناشتا مهم و دوتا سه ساعت بعد غذا دم به دقیقه نگیرین

فک کنم ایوان اسمش 

در خودش پیروزے را دیده بود                                                                         براے همین اصرار بہ بازے داشت.             قانون گردباد بود روزگار/// جز خار و خس زمانہ بہ بالا نمےبرد
پس چه زمانی بهتره قند خونم رو بگیرم یعنی صبر کنم آرام بشم بعد ؟ مارک مال شما چیه .به همسرم گفتم اکو ...

ببخشید آوان

قبل ناشتا مهم و دوتا سه ساعت بعد غذا دم به دقیقه نگیرینفک کنم ایوان اسمش

قند ناشتا غالبا بین ۹۵ تا ۱۱۰ هست مال من .

بعد از صبحانه میشه ۱۴۰ 

قند ناشتا غالبا بین ۹۵ تا ۱۱۰ هست مال من .بعد از صبحانه میشه ۱۴۰

خیلی اوکی