2777
2789
با دستگاه توی خونه گرفتم نمی‌دونم چند درصد درست نشون می ده . الان گرفتم ۲۱۴ نشون داد . کلا قند و شکر ...

بچه هم دیابتی میشه🥺بقیشو نمیدونم

اسم کاربریم! من نمیدونستم نمیشه عوض کرد وختی نوشتم حالم اصلا خوب نبود . خلاصه شد دیگه .حالا ک شده و نمیشه تغیرش داد برای پدرمادرم فاتحه بخون خداخیرت بده💚

عجب 

دستگاهم توی یک دقیقه دو سه تا که میزنی هربار اعداد متفاوت نشون میده دقت نداره چرا ؟

گاهی آدم با یه اشتباه ۱۹ نمیشه ، صفر میشه .

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

عجب دستگاهم توی یک دقیقه دو سه تا که میزنی هربار اعداد متفاوت نشون میده دقت نداره چرا ؟

اطلاعی ندارم عزیزم

اسم کاربریم! من نمیدونستم نمیشه عوض کرد وختی نوشتم حالم اصلا خوب نبود . خلاصه شد دیگه .حالا ک شده و نمیشه تغیرش داد برای پدرمادرم فاتحه بخون خداخیرت بده💚

سلام توی تایپک های قبلی دیدم برای بارداری دنبال ذکر بودید که خداروشکر باردار شدید میشه بپرسم چیکار کردین باردار شدین منم یه منتظرم اگر راه داشت داروها یا ذکری که استفاده کردین بهم بگین 🥹

بچه دیابتی نمیشه اکثرا ولی رشد زیادی میکنه سرش بزرگ میشه گاهی ممکنه کیسه اب پاره بشه کم وزن و نارس دنیا بیاد یا اصلا نمونه خدای نکرده

ی سری بیماری های وحشتناک دیگه هم هست که یکی از دلایلش دیابته که نمیخوام دربارش بگم

همتا اسم خـودمه♥
سلام توی تایپک های قبلی دیدم برای بارداری دنبال ذکر بودید که خداروشکر باردار شدید میشه بپرسم چیکار ک ...

سلام عزیزم ذکر و دعا دیگه نموند انجام نداده باشم اما مهم‌ترینش این بود که شب احیا یه نمازی بود که نوشته بود هرکس به نیت باردار شدن کس دیگری بخونه اول خودش قبل از اون شخص باردار میشه الان دقیق یادم نیست نمازش رو ولی خیلی طولانی بود که من برای دوستم خوندم . دوم اینکه دیگه رفتیم مرکز امید تهران از زمان انقلاب فعال هست خیلی خوبه بعد از آزمایش ها گفتند که باید و حتما تنها راه ما آی وی اف هست ما هم آی وی اف انجام دادیم بماند که مصیبت ها کشیدم از دی ماه پارسال تا الان ولی خب فعلا خداروشکر باردار هستم دیگه نمی‌دونم تا آخر انشاالله سالم برسه دستمون . شما هم حتما برید اون مرکز درجه یک هست واقعا .

بچه دیابتی نمیشه اکثرا ولی رشد زیادی میکنه سرش بزرگ میشه گاهی ممکنه کیسه اب پاره بشه کم وزن و نارس د ...

مرسی گلم ممنونم 

بچه دیابتی نمیشه اکثرا ولی رشد زیادی میکنه سرش بزرگ میشه گاهی ممکنه کیسه اب پاره بشه کم وزن و نارس د ...

🥺🥺🥺اخه من خودم دیدم بچه دیابتی شده براهمین گفتم اطلاعاتم دقیق وکامل نیس

عزیزم😓منم دیابت داشتم

😥ایشالا خوب بشید

سلام توی تایپک های قبلی دیدم برای بارداری دنبال ذکر بودید که خداروشکر باردار شدید میشه بپرسم چیکار ک ...

چله سوره مریم بگیر .

من با چله سوره مریم باردار شدم به چهل نکشید که حاجتمو گرفتم . ان شالله شمام حاجت روا شی زودی

فقط 26 هفته و 5 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

برای سلامتی بچم صلوات می فرستی؟

2810