2777
2789
عنوان

چه نامزد عوضی ای دارم خدااا همونم ک گفتم وام رو ددم طلا خریدن

| مشاهده متن کامل بحث + 3034 بازدید | 97 پست

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

اسی دیگه انلاین نشد .. فکر کنم فهمید از سایت نباید مشاوره بگیره 

دُنبـالَم نَیـا ، اسـیر میشـی .. 🚶🏻                                              دَرخـواسـتِ دوسـتی رَدِ ! 

اسی دیگه انلاین نشد .. فکر کنم فهمید از سایت نباید مشاوره بگیره

مشاور نگیره خب چون شرایط های زندگی باهم فرق میکنن شاید چیزی ک برا شما نتیجه بده باعث شکست من بشه باید هر کسی طبق شرایط خودش بره جلو ن با حرف بقیه 

فقط بیاد بگه چیکار کرد کنجکاویم

مشاور نگیره خب چون شرایط های زندگی باهم فرق میکنن شاید چیزی ک برا شما نتیجه بده باعث شکست من بشه بای ...

ان شاءالله که مشکل رو حل کرده باشن .. نمیدونم چرا تاپیکای پربازدید نمیان نتیجه نهایی رو اعلام کنن 

دُنبـالَم نَیـا ، اسـیر میشـی .. 🚶🏻                                              دَرخـواسـتِ دوسـتی رَدِ ! 

اره احتمالا دور از چشم باباش بازم ...... :)

نه دیگه پدرش فهمید قضیه رو فکر کنم 

ان شاءالله که مشکل رو حل کرده باشن .. نمیدونم چرا تاپیکای پربازدید نمیان نتیجه نهایی رو اعلام کنن

من ذهنم فقط برا این جواب پیدا نمیکنع 

طرف روزی ۷تا تاپیک میزد من ک پیگیر میشم ببینم ب کجا رسید یهو غیب میشه 

من ذهنم فقط برا این جواب پیدا نمیکنع طرف روزی ۷تا تاپیک میزد من ک پیگیر میشم ببینم ب کجا رسید یهو غی ...

دقیقااا 

سلام دوستان ببخشید چند روزه درگیر خرید جهیزیه بودم 

پیشنهاد نامزدم رو قبول نکردم و خونوادم اجازه ندادن گفتن خودمون میریم رفتیم خرید کردیم تموم شد 

ب نظز خودم ک بهترین کارو کردم  

اسی خیلی ادم ضعیف و بی عقلی هستی فقط همه چیو شتابزده انجام میدیفک کنم سنت کمه یا واقعا بی عقل ونادون ...

درسته عزیزم

منم اصلا ب حرفشون گوش ندارم جوری ک هربار جوری حرف می‌زد زود خر میشدم 

با خونواده نصف جهازمو گرفتم و اصلا با نامزدم هم نرفتم گفتم خونوادم اجازه نمیدن گفت تو بخوای میشه و..گفتم من نمیتونم رو حرف بابام حرف بزنم خلاصه ندادم بهشون

لباسشویی ۲۵ میلیون یعنی ی لباسشویی و یخچال بخری پولت تموم شده فکر نکن دولت همچین پولی داده ک تو هم ج ...

اخه قرار نیس من لباسشویی بگیرم

لباسشویی وتلویزیون و فرش و یخچال و اجاق گاز ب عهده داماده بقیه من

چه شد خانمی ؟ مشکلی پیش که نیومده واست عزیزم؟

فداتشم عزیزم ممنونم ک نصیحتم کردین و کمکم کردین

ن عزیزم اولش بحث کردیم بعدش گفتم خونواده قبول نمیکنن و طلا واسه خودم شد وام رو هم ندادم

با پدر و مادرم رفتیم خرید جهیزیه نصفشو خرید کردیم

2810