2777
2789
عنوان

چه نامزد عوضی ای دارم خدااا همونم ک گفتم وام رو ددم طلا خریدن

| مشاهده متن کامل بحث + 3034 بازدید | 97 پست

دختر خوب همونطور که توتاپیک قبلتم گفتم نیاز به مشاوره داری اما نه از آدمها اینجا چرا متوجه نیستی داری زندگیتو خراب میکنی ،من خیلی نگرانتم دختر، انقد اومدی اینجا نظر پرسیدی به اشتباه انداختنت که اون صدتومنو دادی نامزدت علتشم بگردی دقیقا این بود که حسادت کردی چرا وامشو طلا خریده داده مادرش اونم برای اینکه راضیت کنه حرفی نزنی وخودشم نتونسته طلا بخره برات راضیت کرده از وامت بدی بهش ،ببین میدونم ناراحت شدی از کارش امابعضیا میان راهکار درست میدن بهت بعضیام باعث شدن شمشیر از رو ببندی وبدتر حالت گرفته شد فکرکردی چه خوب ازوامم بدم طلا بخرم یکم فک کن وجدانن خدا وکیلی حسودیت باعث نشد که خطا کنی؟ الان برای پس گرفتنش باید کلی جنجال کنی ،بهت گفتم به طلای تو دست مادرش کاری نداشته باش ،اما باز کردیش پیرهن عثمان سعی کن توکارها باآدم بی طرف مشورت کنی باآدمهایی که حالتو خوب کنن انرژی منفی ندن ومثبت نگر باشن گلی ،کشش نده همه چیو بسپار به پدرت تا حل کنه مسئله رو 

دختر خوب همونطور که توتاپیک قبلتم گفتم نیاز به مشاوره داری اما نه از آدمها اینجا چرا متوجه نیستی دار ...

مشکل اینجاست دختر خوبمون به پدر و مادرش چیزی نگفته و حالا هم که دچار مشکل شده باز هم خانوادشو در جریان نمیذاره. نمیدونم چرا خانوادشو غریبه میدونه؟!!  مطمئنا پدر و مادرش بهتر میتونن راهنمایی کنن و مشکل روی مشکل ایجاد نمیشه

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

خواهر خوبم مشکل شما خیلی بزرگ نیست این غرور بی‌جا رو کنار بذارین و با خانواده‌ت مشورت کن.  بگو فکر میکردی اینجوری به صلاح خانوادست و تصمیم گرفتین با قسمتی از پول وام، طلا بخرین که بعدا براتون سرمایه بشه.  

حتما خانوادت باید در جریان قرار بگیرن چون قسط وام رو پدرت داره پرداخت میکنه پس برای زحمات پدرت، احترام قائل باش.  

اگه بخوای اینجوری پیش بری، خدای نکرده دچار مشکلات زیادی تو رابطه با نامزدت میشی. چون ندانسته داری جوری رفتار و عمل میکنی که باعث دلخوری و کدورت تو زندگی مشترک میشی. بیشترین مشکلت اینجاست که میای و از مایی که اصلا شناختی نسبت به خودت و خانواده ت و نامزدت نداریم، راهنمایی میخوای.  عزیزم بهترین راهنما پدر و مادرت یا یه مشاور هست. 

اگه بازم بگی به خانوادت نمیگی به این نتیجه میرسم که کلا این تاپیکات دروغه و برای سرگرمی خودت و سرکار گذاشتن ما چنین تاپیکی زدی چون دیگه کارات باور‌پذیر نیست. 

بخدا دلم میسوزه که ازدیروز وقتمو گذاشتم واست سردرد شدم این بگم وتمام صلاح خویش خسروان دانند دیگه خوددانی ،احساس میکنم خیلی تاثیر پذیر ودهن بین هستی روخودت کار کن کمبود اعتماد بنفس داری ،نامزدت کلا ۱ سال بزرگتر هستش اما ماشالله خدای اعتماد بنفسه وقشنگ تونسته نقش خودشو جوری تعریف کنه واست که حتی حساب ببری ازش ،اما شما فقط درگیر که ببینی مادرش چه کرد ،خواهرش چه کرد ،فلانی خودشو جلوت رها کرد یانکردوفقط داری خودتو ازچشم میندازی بااینکارا،همش درگیر دو دوتا چهارتا هستی ،نکن خواهرم نابود میشی ،داغون میشی بخدا ،الان باید کیف دنیارو کنید باهم بهترین لحظاتتون داره ازبین میره عزیزم دیگه نمیدونم به چه زبونی بگم یکم مهارت باید یادبگیری تمام وخلاص ،روعزت نفست کارکن نبین بیایی بازعین خاله زنکا اینجا بگی چه کنم چه کنم ها ،یاکتاب بخون یامشاور ،وای حوصلم سر رفت بای 

گل گفتی واقعا

خواهش میکنم گلم 

آخه واقعا زندگی خیلی با ارزشه. این دو تا جوون اول زندگیشونه و هر دو خام و بی تجربه هستن. وقتی میتونن از تجربه های بزرگتراشون استفاده کنن و کیفیت زندگیشون رو بالا ببرن، چرا میخوان همه چیزو خودشون تجربه کنن؟ فرصت‌ها رو نباید از دست داد

الان هر دو میخوان زرنگ بازی در بیارن ولی نمیدونن این ظاهر قضیه‌ست و در باطن نسبت به هم بی اعتماد میشن و بی‌احترامی و کدورت پیش میاد. یکی باید به اینا گوشزد کنه که این زرنگی نیست و دارن بزرگترین آسیب رو به رابطه و زندگیشون میزنن. اگه آقا بازی رو شروع کرده، دختر باید عاقلانه تصمیم بگیره و عمل کنه نه از روی احساس و خشم. هم با بزرگترش یا یه مشاور، مشورت کنه و هم با خود آقا، خلاصه و عقلانی صحبت کنه نه اینکه پیامک بده. 

ببخشید عزیزم 

میدونم شما بهتر میدونین ولی به شما گفتم که اسی هم بهتر بشنوه

بخدا دلم میسوزه که ازدیروز وقتمو گذاشتم واست سردرد شدم این بگم وتمام صلاح خویش خسروان دانند دیگه خود ...

دقیقا همینطوره انگار اسی هیچی بلد نیست نشسته ببینه چه کسی چه کاری کرد بعد همه چیزو به خودش بگیره 

والا من اجازه نمیدم خیلی پرو شده میگه وام زو بده واسه خودم دوتاشم خودم پرداخت کنم من جهیزیه نمیخوام ...

دوتا وامو بدی به ایشون فردا روزی جدا شدید پول دست ایشون بمونه قسطی رو پدر شما بده؟؟

جهیزیه نبری که فردا روز خانواده شوهر ه جا نشستن بگن جهاز ما دادیم پدرش هیچی نکرد کسر شان برای شما نیست؟

اگه وظیفه جهاز با شوهر شما باشه پولم نباید از شما بگیره 

پول از شما بگیره فاکتور به اسم خودش بعدا جدا شدی هیچ حقی تو جهیزیه نداری هم پولتو دادی هم جهیزیه له اسمت نیست

وزن شروع :۷۵  وزن هدف:۶۰  شروع رژیم :۲۷ آبان ۱۴۰۲   وزن فعلی در تاریخ ۱۴ بهمن :۶۸/۵✌️.      رسیدن به وزن هدف ۲ام :۶۵ کیلو در تاریخ ۱۲ اسفند 🥰         وزن هدف ۳ام انشالله رسیدن به ۶۰کیلو 🫠
۲۰۰ از وامش دست خودشه ۱۰۰ هم داده ب نامزدش که نامزدش رفت باهاش طلا خرید دادش به اسی قرار شد اندازه ا ...

باباش داره قسط وامشو میده اونطوری نامزدش زرنگ میشه ک ..هم طلارو بگیره ازش هم وسیله ها ک اخرش مال زندگی خودشه😑

باباش داره قسط وامشو میده اونطوری نامزدش زرنگ میشه ک ..هم طلارو بگیره ازش هم وسیله ها ک اخرش مال زند ...

من بودم کل ۳۰۰ رو میدادم نامزدم میگفتم کل وسیله رو باید با این تهیه کنیم حالا بیا برنامه بریزیم ببینیم چیکار کنیم بهتره 

چون خودمم بخوام بخرم با ۳۰۰ جمع نمیشه 

حالا این بنده خدا هم چیز بدی نگفته 

اما نی نی سایتیا هنوز شروع نشده زندگی ب فکر طلاق و حق و حقوق هستن والا چ اهمیتی داره فاکتور یا اینکه طلا دست خانومه این وسط نامزده چ زرنگی داره ؟ اتفاقی بیافته حتی این نامزده طلاهارو هم پس نمیده ک 

این همه جنجال برا چیه من نمیفهمم اصلا

2810