پسرم پاهاس سوخته بود امروز کلا بازگزاشتمش هر به دی دقیقه ی بار جیش میکرد یعنی من شاید ۲۰تاشلوار عوض حردم براش الان نکرانم شوهرم میگه قند ودیابت و عفونت تو نت خونده
دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳
از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباسهای خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!
“سیگار کشیدن نشونهی بزرگ شدن نیست، گل کشیدن تفریح نیست، بد دهنی بانمک نیست، خریت شجاعت نیست، بی قانونی زرنگی نیست، هرکی فالورش زیاده آدم حسابی نیست، هرزگی افتخار نیست، ولنگاری آزادی نیست، دین ابزار کاسبی نیست، هر مزخرفی تولید محتوا نیست، رویا فروشی کارآفرینی نیست، هر حرف قشنگ و جذابی درست نیست” و به نظرم کوتاه مختصر مفید؛ ۹۹٪ آدما و چیزا سر جای خودشون نیستن...!🦋ماکه پروانه خواهیم شد بگذار دنیا هرچه میخواهد پیله کند🦋(استاد قنادی و عاشق آشپزی)
یه ساعت نه خیلی کمترررر در ساعت شاید پنج بار یلبیشتر شماازپوشک گرفتیش؟؟
بله عزیزم۲ماهه گرفتمش
بعضی روزا که هوه سرده یا سردی میکنه تو یکساعت ۴.۵بار میزه شاید پسرت سردی کرده طبیعیه نگران نباش
“سیگار کشیدن نشونهی بزرگ شدن نیست، گل کشیدن تفریح نیست، بد دهنی بانمک نیست، خریت شجاعت نیست، بی قانونی زرنگی نیست، هرکی فالورش زیاده آدم حسابی نیست، هرزگی افتخار نیست، ولنگاری آزادی نیست، دین ابزار کاسبی نیست، هر مزخرفی تولید محتوا نیست، رویا فروشی کارآفرینی نیست، هر حرف قشنگ و جذابی درست نیست” و به نظرم کوتاه مختصر مفید؛ ۹۹٪ آدما و چیزا سر جای خودشون نیستن...!🦋ماکه پروانه خواهیم شد بگذار دنیا هرچه میخواهد پیله کند🦋(استاد قنادی و عاشق آشپزی)
افرین من خیلی تنبلم نتونستم چیکارکنم تا تولدش یعنی ممکنه بتونم ازجیش بگیرمش هرموقع جیش میکنه بدش می ...
از الان شروع کن هر نیم ساعت یا یک ربع ببر دستشویی تا ساعتش دستت بیاد بعد یواش یواش خودش کنترل میکنه الان پسر من نصف شبم جیش داشته باشه بیدار میشه میبرمش دستشویی
دوسالش بشه میشه بهمن و دم عیدو خونه تکونی دیگه نمیتونی بعدم بزرگ میشه سختتر میشه
[QUOTE=358769534]از الان شروع کن هر نیم ساعت یا یک ربع ببر دستشویی تا ساعتش دستت بیاد بعد یواش یواش ...
فداتشم
جاریت از اول خودش نصف شب بیدارش کرده بد عادتش کرده اگر نصف شب بیدار کنی بعدها شب ادراری پیدا میکنه
چرا از محالاته عزیزم😅تمرین کن یاد میگیره زود