2777
2789
عنوان

بی بی چکا اشغال شدن

207 بازدید | 16 پست

یه هفته روستا بودیم بی بی چکم مثبت شد مارکهای مختلف ۷ تا مارک مختلف مثبت

امروز اومدم شهرستان  برم از 

گفتم یکی دیگه تست کنم منفی شد

از هم منفی شد 😐😐😐

دو هفته عقب انداختم

علتش چیه؟ دکتر هم چیز خاصی نگفت چون توی سونو و ازمایش چیز خاصی نبود

کامنت که میزارم چون تاپیک زدی نظر خواستی نظرام طبق تجربمه و چیزایی که یاد گرفتم پس مطمئن نیستم برای شما هم پاسخگو باشه چون من فقط بخش کوچکی از مسئله شما رو توی تاپیک دیدم نه تمام ماجرا و جوانب رو پس خدایی نکرده با یه پیشنهاد و طناب پوسیده من نری توی چاه و بهتره به عقلت رجوع کنی …

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

چینی ان همه

اصلا افتضاح

کامنت که میزارم چون تاپیک زدی نظر خواستی نظرام طبق تجربمه و چیزایی که یاد گرفتم پس مطمئن نیستم برای شما هم پاسخگو باشه چون من فقط بخش کوچکی از مسئله شما رو توی تاپیک دیدم نه تمام ماجرا و جوانب رو پس خدایی نکرده با یه پیشنهاد و طناب پوسیده من نری توی چاه و بهتره به عقلت رجوع کنی …

علتش عفونت،  هورمونا

لطفا برا شادی روح خواهرم و پدرم با دلهای پاکتون صلوات بفرستید خدا هیچگاه داغ عزیزی رو بهتون نشون نده    عمر گرون گذشت نفهمیدم بعضیهایی که روم میخندن صرفا دوستدارانم نیستن دشمنن با سلاح خنده
ای خدا هفتا چطوری غلط نشون داده چقدر ما اقدامیا گناه داریم

نه بابا امکان نداره

۷ تا مثبت منفی بشه

اتفاقا حتی هاله هم میگن امکانش خیلیییییییی کمه خطا باشه منفی در بیاد

علتش عفونت، هورمونا

چطور؟ اخه عفونت ندازم

چطور؟ اخه عفونت ندازم

ازمایش هورمون دادی؟  اگه تو اقدامی و عقب انداختی ماه بعد باردار میشی منم اونطور شدم ماه بعد عقب انداختم گفتم مثل ماه قبل کاذبه بیبی چک که اینبار مثبت شد

لطفا برا شادی روح خواهرم و پدرم با دلهای پاکتون صلوات بفرستید خدا هیچگاه داغ عزیزی رو بهتون نشون نده    عمر گرون گذشت نفهمیدم بعضیهایی که روم میخندن صرفا دوستدارانم نیستن دشمنن با سلاح خنده
ازمایش هورمون دادی؟ اگه تو اقدامی و عقب انداختی ماه بعد باردار میشی منم اونطور شدم ماه بعد عقب اندا ...

اره دادم میگه مشکلی

زیاد عقب جلو شده اخه🫨

2810