2777
2789

ببین عزیزم این اصلا جمله درستی نیست که از هر نظر قفل کرده زندگیمو 

خدا پشت و پناه بنده هاشه مگه واستاده اونجا که هر کی از راه برسه با جادو جنبل زندگیو کسیو خراب کنه قفل کنه

جادو و این داستانا تو قرآن اومده منکرش نمیشه شد اماهیچ دستی بالا دست خدا نیست  هر کسی ام که دست به این کارا ببره لعنت شده

از تمام اینا به خدا باید پناه برد از خدا باید خواست نه اینکه شماهم بگردی دنبال اینکه منم چجوری طلسمش کنم بمیره

شما به خدا توکل کن برای نجات بگو تازمانی که ایمانم قویه این چیزا رومن تاثیری نداره خدا نگاه میکنه ببینه بندش به قدرتش ایمان داره یا میخواد بگه نه من چون جادو شدم دیگه همه چی تمومه کسی که قدرت خدارو نادیده بگیره و عقیده داشته باشه چادو بدبختش کرده راهی براش نیس

شما فقط پناه ببر به خدا

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

عزیزم بعد اذان نماز اول وقت بخون و بلافاصله بعد نماز اول وقت زیارت عاشورا و دعای علقمه بخون برای دفع دشمن میگن خیلی خوبه

لطفا یه صلوات بفرستید برای حاجت رواییم 😔 

ما به فضای مجازیی پناه می بریم که از سختیای دنیای واقعی خلاص شیم...