2777
2789

وام ازدواجه شنبه ضامن میخواد بره امضا کنه برم بانک فردا بگم پشیمون شدم میخوام لغوش کنم شرایط پرداخت فلان ندارم میتونم یانه خودم گیرنده هستم 

میتونم لغو کنم یا دیگه نمیشه

بگو یا زینب بگو یا حسین

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

تو حتی الان بگیری کل پول و طلا بخری سال بعد وقتایی قسط و نداری بدی کم کم طلا ها رو ریز ریز بفروشی قس ...

دقیقا موافقم

آقا هستم                                ممدشونم                                    از ایالات‌متحده ورامین

اره میتونی ولی نکن این کارو وام ازدواج بهترین وامه تو این دوره و همه خودشونو ب درو دیوار میزنن واسه ...

اگه دست خودم بود نگه ش می‌داشتم ولی شوهرم آدم نیست رفیق بازه ازم میگیرش خرابش میکنه میخوام تا ضامن ها بدبخت نشدن لغوش کنم

بگو یا زینب بگو یا حسین
اگه دست خودم بود نگه ش می‌داشتم ولی شوهرم آدم نیست رفیق بازه ازم میگیرش خرابش میکنه میخوام تا ضامن ه ...

چطوری با اینجور آدما ازدواج میکنید

آقا هستم                                ممدشونم                                    از ایالات‌متحده ورامین

اگه دست خودم بود نگه ش می‌داشتم ولی شوهرم آدم نیست رفیق بازه ازم میگیرش خرابش میکنه میخوام تا ضامن ه ...

خودت کار کن. وقتی شوهرت اینجوره اصلا چرا باهاش ازدواج کردی.‌حالا هم اگه میتونی تغییرش بده. و خودت هم‌حتما مستقل شو از لحاظ مالی. 

خودت کار کن. وقتی شوهرت اینجوره اصلا چرا باهاش ازدواج کردی.‌حالا هم اگه میتونی تغییرش بده. و خودت هم ...

اون میگه درجا باید بریزیش توحساب من تو کی هستی وام مال خودمه شوهرم اینا رو میگه شوهرم خیلی ول خرجه اگ خواهرش بگه از وامت ۴۰ تا بده داداشش بگه ۵۰ تا بده نه نمیگه

بگو یا زینب بگو یا حسین