2777
2789
عنوان

بچها پشیمون شدم از وام گرفتن میتونم لغوش کنم

| مشاهده متن کامل بحث + 187 بازدید | 41 پست
مادرم میگه فرار کن بیا وقتی تو بیای اونا شنبه ضامن نمی‌برند وامم نمیگیرن دیگه شانس منو ببین ضامن این ...

اگه اخلاقش بده و دست روت بلند می‌کنه یا احتمال داره زندگیت خراب بشه ب نظرم ولش کن بزا هر غلطی می‌کنه بکنه.اینکارو کنی زندگیت ب مشکل میخوره.بازم‌ فکر کن.عجولانه و رو عصبانیت زندگیتو خراب نکن

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

به قرآن کاری نیست اگه بود بهش گفتم بیا این طلاهام بفروش کم کم ۱۰۰ تومن میرن مغازه تو راه بنداز نه با ...

آخه ۳۵۰ملیون پز دادن چی داره 

۱۰۰گرم طلا باهاش نمیشه خرید

آقا هستم                                ممدشونم                                    از ایالات‌متحده ورامین

اگه اخلاقش بده و دست روت بلند می‌کنه یا احتمال داره زندگیت خراب بشه ب نظرم ولش کن بزا هر غلطی می‌کنه ...

نه اخلاقش خوبه دست به زن هم داره هم نداره 

خیلی دوسش دارم ولی واقعا این ۳۵۰ تومن لقمه بزرگیه برا شوهرم میدونم خرابش میکنه 

بگو یا زینب بگو یا حسین
واسه کسی ک نداشته باشه خیلیه خب.درسته جیز خاصی نمیشه خرید ولی همونم جم کردنش جند سال طول می‌کشه

نامزدت شغلش چیه؟

آقا هستم                                ممدشونم                                    از ایالات‌متحده ورامین

نامزد من جرا😐مرغداری داریم

اخ ببخشید اشتباه ریپ زدم 

مرغداری صنعتی یا محلی؟

محلی ججوریه باز؟زیاد پیشرفته نیس دوتا سالنه۱۲هزارتاییه

بجای سالن تو محیط باز پرورش میدن اونم محلی ن واسه کشتار 

تقریبا هزار تا دوهزار تا