2777
2789
عنوان

بچها پشیمون شدم از وام گرفتن میتونم لغوش کنم

| مشاهده متن کامل بحث + 187 بازدید | 41 پست
۳۵۰ مال خودمه

ببین الان تا یکسال که قسط نداره تو این یکسال ببین اگه تونستی کاری جور کن واسه خودت همه پول وامم  طلا بخر.طلا ریزه میزه هم بخر.بعد تا سال بعد اگه مستقل مالی نبودی هم‌میتونی کم‌کم از روی طلاها قسط ها رو بدی.‌تا دو سال دیگه قسط این وام اینقدر کمه که به چشمت نمیاد. از دست نده وام و 

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

اگه دست خودم بود نگه ش می‌داشتم ولی شوهرم آدم نیست رفیق بازه ازم میگیرش خرابش میکنه میخوام تا ضامن ه ...

بیخیال شو.ضامنش شمارو نمی‌شناسه ک شوهرتو پدر شوهرتو می‌شناسه ب آبروی اونام ضامن میشه قسطشو ندن خودشون می‌دونن و ضامن.اونیکی ک ضامن میشه فکر همه جارو باید بکنه.شمام ب فکر خودتو زندگیت باش بلاخره شوهرته تو زندگی خودتم هزینه میشه

ببین الان تا یکسال که قسط نداره تو این یکسال ببین اگه تونستی کاری جور کن واسه خودت همه پول وامم طلا ...

میگه شوهرم ضامن پیدا کرده پول وامم شوهرش میگیره قسطشم پای شوهرشه دیگه جیو بره طلا بگیره؟؟؟داره میگه نمیده بهم

ببین الان تا یکسال که قسط نداره تو این یکسال ببین اگه تونستی کاری جور کن واسه خودت همه پول وامم طلا ...

پدرشوهرم اینا این وام ازم میگیرن میدن من طلا بخرم دیونه ی 

بگو یا زینب بگو یا حسین
ضامن هارو پدرشوهرم پیدا کرد که چی وام بدم به اون کار کاسبی راه بندازه برا شوهرم

اگه واقعا آدم کاری هست جنم کار داره بده بهش ولی اگه نیست قیدشو بزن

آقا هستم                                ممدشونم                                    از ایالات‌متحده ورامین

ضامن هارو پدرشوهرم پیدا کرد که چی وام بدم به اون کار کاسبی راه بندازه برا شوهرم

خوب پس خود پدرشوهرت ضامن پیدا کرده بگیر شاید یک گشایشی بشه تو کار و زندگی تون. ضامن ها هم به پدرشوهرت اعتماد دارن دیگه. واسه شما دردسر میشه یعنی؟؟؟اگه میدونی دردسر میشه اینکار و نکن

میگه شوهرم ضامن پیدا کرده پول وامم شوهرش میگیره قسطشم پای شوهرشه دیگه جیو بره طلا بگیره؟؟؟داره میگه ...

بقرآن ظهر بهش گفتم ۵۰ میلیون بده بهم بازم راضی نشد گفت توکی هستی درجا باید پول بریزی تو حسابم گردنت میشکنم اگ حرف مفت زدی باز

میخام نشونشون بدم شنبه برن بانک ریس بانک  ضایع بشن بگن طرف اومد  عروستون میگه وام نمیخوام لغوش کردیم حرف حسابتون چیه

بگو یا زینب بگو یا حسین
اگه واقعا آدم کاری هست جنم کار داره بده بهش ولی اگه نیست قیدشو بزن

به قرآن کاری نیست اگه بود بهش گفتم بیا این طلاهام بفروش کم کم ۱۰۰ تومن میرن مغازه تو راه بنداز نه بابا دنبال اینه ک نشون دوستاش بده ۳۵۰ توحسابشه

بگو یا زینب بگو یا حسین
بقرآن ظهر بهش گفتم ۵۰ میلیون بده بهم بازم راضی نشد گفت توکی هستی درجا باید پول بریزی تو حسابم گردنت ...

بهش پیام بده بگو وام ازدواجه منه منم پول لازم دارم یا ۵۰تومنو میدی ب خودم یا میرم بانک لغوش میکنم و واممو ب یکی دیگه میفروشم.اول ب خودش بگو ببین جی میگه 

خب پس سر لجو لجبازیه.اینکاروکنی ک بدتر میشه خدای نکرده بلای سرت نیاره

مادرم میگه فرار کن بیا وقتی تو بیای اونا شنبه ضامن نمی‌برند وامم نمیگیرن دیگه شانس منو ببین ضامن این دوماه گیر نیومد وام تا ۲۰ هم بیشتر وقت نداشت شانس من گیر اومد

بگو یا زینب بگو یا حسین
بهش پیام بده بگو وام ازدواجه منه منم پول لازم دارم یا ۵۰تومنو میدی ب خودم یا میرم بانک لغوش میکنم و ...

راضی نمیشن اصلا اصلا 

بگو یا زینب بگو یا حسین