دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳
از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباسهای خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!
قیچی کردن خوبه برا پیششون دکمه پسر من میبنده با تلاش زیاد میگه بزار خودم ببندم مداد هنوز خوب بلد نیس ...
پسر من دست ورزیش خوب نیست ، غذا بلده بخوره ولی خب نمیخوره و مجبورم خودم بهش بدم، سرویس مستقل میره، اتاق خودش میخوابه، کفش میپوشه، شلوارشو میتونه عوض کنه ولی بلوز نه، واسه مداد دست گرفتنش از این مدادگیرهای پلاستیکی گرفتم خیلی بهتر شد، پسرم از سه سالگی انگلیسی و فارسی رو میخونه و الان مستقل کتاب میخونه، البته بصورت کاملا خودآموز خودش یاد گرفته ، روابط اجتماعیش خیلی قوی نیست، بچه ها رو دوست داره ولی اضطراب اجتماعی هم دارن، خیلی ابتکار داره توی بازی، بازی هاش خیلی خلاقانه است، مهد هم نمیره متاسفانه
خوبه که ماشاالله پسر منم مهد نمیره روابط اجتماعیش خوبه پسر من صدم ثانیه دوست پیدا میکنه ماشالله منم ...
آره بیشتر دلم میخواد مستقل باشه، البته کم کم اتفاق میفته،
ذاتی هست اجتماعی بودن، پسر من از نوزادی علاقه ای به غریبه ها نداشت ، الان عاشق بچه ها هست و دوست داره باهم بازی کنن، ولی فقط یه بچه، اگه جمع شلوغ باشه دوست نداره