2777
2789

سرگرمی بیشترش کارتونه با خونه سازی جدیدا با کاغذ یه چیزای درست میکنه از تلویزیون نگاه میکنه شبکه پویا تو دو روز یه دفتر ۵۰ برگو کلا قیچی کرد ریخت

لباساشو خودش عوض میکنه سرویسش خودش میره کفشاشو خودش می پوشه اتاق خوابشم جدائه 

غذاش خودش میخوره 

سرگرمی بیشترش کارتونه با خونه سازی جدیدا با کاغذ یه چیزای درست میکنه از تلویزیون نگاه میکنه شبکه پوی ...

پسر منم هرچی بزاری جلوش قیچی می‌کنه🤣 ولی دکمه نمیتونه ببنده، ملا دست ورزی ضعیفه

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

پسر منم هرچی بزاری جلوش قیچی می‌کنه🤣 ولی دکمه نمیتونه ببنده، ملا دست ورزی ضعیفه

قیچی کردن خوبه برا پیششون 

دکمه پسر من میبنده با تلاش زیاد میگه بزار خودم ببندم 

مداد هنوز خوب بلد نیست دستش بگیره دارم یادش میدم چند روزیه الان خیلی بهتر شده

پسر شما چه کارایی رو خوب و به تنهایی انجام میده

قیچی کردن خوبه برا پیششون دکمه پسر من میبنده با تلاش زیاد میگه بزار خودم ببندم مداد هنوز خوب بلد نیس ...

پسر من دست ورزیش خوب نیست ، غذا بلده بخوره ولی خب نمیخوره و مجبورم خودم بهش بدم، سرویس مستقل میره، اتاق خودش میخوابه، کفش میپوشه، شلوارشو می‌تونه عوض کنه ولی بلوز نه، واسه مداد دست گرفتنش از این مدادگیرهای پلاستیکی گرفتم خیلی بهتر شد، پسرم از سه سالگی انگلیسی و فارسی رو میخونه و الان مستقل کتاب میخونه، البته بصورت کاملا خودآموز خودش یاد گرفته ، روابط اجتماعیش خیلی قوی نیست، بچه ها رو دوست داره ولی اضطراب اجتماعی هم دارن، خیلی ابتکار داره توی بازی، بازی هاش خیلی خلاقانه است، مهد هم نمیره متاسفانه

پسر من دست ورزیش خوب نیست ، غذا بلده بخوره ولی خب نمیخوره و مجبورم خودم بهش بدم، سرویس مستقل میره، ا ...

خوبه که ماشاالله پسر منم مهد نمیره 

روابط اجتماعیش خوبه پسر من صدم ثانیه دوست پیدا میکنه ماشالله 

منم از همون مداد گیرا براش بخرم 

خوبه که ماشاالله پسر منم مهد نمیره روابط اجتماعیش خوبه پسر من صدم ثانیه دوست پیدا میکنه ماشالله منم ...

آره بیشتر دلم میخواد مستقل باشه، البته کم کم اتفاق میفته، 

ذاتی هست اجتماعی بودن، پسر من از نوزادی علاقه ای به غریبه ها نداشت ، الان عاشق بچه ها هست و دوست داره باهم بازی کنن، ولی فقط یه بچه، اگه جمع شلوغ باشه دوست نداره

خوبه که ماشاالله پسر منم مهد نمیره روابط اجتماعیش خوبه پسر من صدم ثانیه دوست پیدا میکنه ماشالله منم ...

آره مدادگیر خیلی کمک کرد به پسر من، دست غالبش هم مشخص شد، قبلا با هر دو دست می‌نوشت از وقتی مدادگیر گرفتم دست غالبش مشخص شد