2777
2789
عنوان

شماهم فامیلاتون فضولن😐😒

78 بازدید | 8 پست

والا خدایی ما نه خانواده امون نه خودم از این اخلاقا نداشتم اصلا به یاد ندارم که تو روی کسی نظر بدی راجبش بدم حتی اگه طرف خریدش زشت بود یا بد بازم گفتم بهش خوشگله

اون وقت بعد عقدم طرف پرو پرو تو چشمم میگه وای سرویست چقدر ظریفه (دلم میسوزه که ظریفم نیست کاملا معمولیه)

یا راجب هزینه تالار عقدم نظر میده که اینقدر شده انگار جای ما رفته قرارداد بسته

بعد میگه کت و شلوار دامادو از این ارزونا خریدین:/ (حالا کت و شلوار دامادو از بهترین مغازه شهرمون خریدیم و واقعا از منطقه سطح بالا)

بعد میگم نه از جای خوب خریدیم میگه عه خب من عکسشو دیدم

آخه یکی نیست بگه مگه از رو عکسم میشه نظر داد؟

اصلا مگه تو کت و شلوار شناسی که میدونی چی خوبه یا بد؟

ای کاش اینقدر دل آدما سیاه نباشه

من روم نمیشه به خواهر خودم بگم فلان چیزت زشته بعد بعضیا چطوری با آدم تا میکنن

به نظرتون جوابشونو چی بدم

عین خوره حرفاش داره مغزمو میخوره🥺🥲

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

این جور آدما زیادن دور و بر همه

از حسادتشونه 

پس فردا واسه جهازت زررر میزنن

بعدم چرا بچع نمیاری

بعدم چرا پسر نمیاری

بعدم چرا دختر نداری

بعدشم چرا دو تا داری 

چرا کمه چرا زیاذه

چقدر چیدمان خونت چرته

ایراد از سیسمونیت 

و تمومی نداره

حذفشووون کن

یه موقعی بچه میخواستم خدا نداد.خدا بهتر داند. خدا هر جور خودت صلاح میدونی،امشب شب اربعین،همیشه تو زندگیم همه چیو به زور خواستم،از الان به بعد توکل به تو از ته دلم هر جور صلاح میدونی حتی اگه ناراحت بشم. پروردگارم تنها امیدم در تنهایی هایم نگذار حس تنهایی کنم. تو کنارم باش ♥️....اللهم صل علی فاطمه و ابیها و بعلها و بنیها و سرالمستودع فیها بعدد ما احاط به علمک 🌹یا فاطمه زهرا🌹امشب تصمیم گرفتم بعد یکسال عضویت تو نی نی سایت از اینجا برم و دیگم نیام چون یکسال چشم انتظار نی نی موندم و نیومد اسم نی نی سایتم منو میبره به خاطرات تلخم.خدایا دامن همه کسانی که بچه دوست دارن رو از مهر خودت سبز کن💔🌱۱۴۰۳٫۹٫۹تا ۱۴۰۹٫۹٫۹اگه عمری بود و دلم شاد شده بود👋

نمیشه حذف کرد متأسفانه از اقوام درجه یک

کمتر رفت و آمد کن.

بیشتر بپیچون 

درجه یک باشن 

یه موقعی بچه میخواستم خدا نداد.خدا بهتر داند. خدا هر جور خودت صلاح میدونی،امشب شب اربعین،همیشه تو زندگیم همه چیو به زور خواستم،از الان به بعد توکل به تو از ته دلم هر جور صلاح میدونی حتی اگه ناراحت بشم. پروردگارم تنها امیدم در تنهایی هایم نگذار حس تنهایی کنم. تو کنارم باش ♥️....اللهم صل علی فاطمه و ابیها و بعلها و بنیها و سرالمستودع فیها بعدد ما احاط به علمک 🌹یا فاطمه زهرا🌹امشب تصمیم گرفتم بعد یکسال عضویت تو نی نی سایت از اینجا برم و دیگم نیام چون یکسال چشم انتظار نی نی موندم و نیومد اسم نی نی سایتم منو میبره به خاطرات تلخم.خدایا دامن همه کسانی که بچه دوست دارن رو از مهر خودت سبز کن💔🌱۱۴۰۳٫۹٫۹تا ۱۴۰۹٫۹٫۹اگه عمری بود و دلم شاد شده بود👋