2777
2789
عنوان

از دست پسرم چیکار کنم

131 بازدید | 18 پست

دوم ابتداییه پارسال گذاشتم خصوصی هیچی یاد نگرفت گفتن ببر دولتی امروز امتحان ریاضی داشت یدونه دذست نوشته همیشه هم معلم خصوصی گرفتم فرقی نکرد به خدا خسته شدم یه دلم میگه بزارمش اول دوباره اینجوری بره تا اخر هیچی نمیدونه 

دلی باید که رنج من کشد تا صبر من داندتحمل کردن ایوب را ایوب داند😢

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

چرا 

درس نمیخونه؟ توجه نداره یا چی؟

دقیقا مشکلش چیه؟ یادگیریش ضعیفه؟

کاربری دست ۲ الی ۳ نفر می باشد🤷🏻‍♀️ ببخشید اگه تاپیک زدم و جوابتونو ندادم چون حوصله ندارم 🚶🏻‍♀️
دولتی خیلی بده خیلی خیلی بد

چرا ؟ دختر من دولتی درس میخونه عالیه 

دوست عزیز اگه جواب ریپلای شما رو نمیدم یا خیلی بی ادبی یا هیچ منطقی نداری نه وقتشو دارم با شما صحبت کنم نه شأن  بنده این اجازه رو میده 🌹🌹🌹🌹

عزیزم من معلم ابتدایی ام. هنوز اول ساله. بچه ها تا دی و بهمن داغونن اکثرشون. از اون موقع دیگه قشنگ راه میفتن. خود اون معلم هم میدونه بیشتر بچه ها امتحانات اول سال رو خراب میکنن. بذار بهمن بشه اگه وضعیتش بهتر نشد اون موقع یه فکری بکن.

اختلال تمرکز و توجه نداره ؟؟

بله دقیقا معلما میگن فوق العاده باهوش 

اصلا بچه شلوغیم نیست به خدا موندم چیکار کنم

عزیزم من معلم ابتدایی ام. هنوز اول ساله. بچه ها تا دی و بهمن داغونن اکثرشون. از اون موقع دیگه قشنگ ر ...

عزیزم اخه درسای پارسالشم نمیدونه مثلا گفته ۸۰به حروفی بنویس ننوشته تا بهمن که سال تموم میشه 😭

مشکل دولتی و غیر نیست بررسی کنید بچه اختلالات توجه و تمرکز نداشته باشه

میخوام همینو بدونم مشکلش چیه 

کجا ببرم چیکار کنم

عزیزم اخه درسای پارسالشم نمیدونه مثلا گفته ۸۰به حروفی بنویس ننوشته تا بهمن که سال تموم میشه 😭

بله دقیقا درس های پارسال رو یادشون میره. سه ماه از درس و مدرسه دور بودن و این کاملا عادیه. باهاش کار کنین یادش میاد.