2777
2789

ببنید یک خانومی یک زمانی به اون گفتن که این آقا پسر میخواد ازت خواستگاری کنه  بدون اینکه به من بگن رفتن بهش گفتن چون بالاخره برای ازدواج باید تدریجی عمل کرد نه طرفی که اصلا باهاش برخورد نداشته یهو بهش اینطوری بگن طرف کپ می‌کنه 

بعد یک سال دوباره دانشکده ما افتاده یک جا بعد یکسال دیدمش رفتارهای عجیب زیاد داره ی روز با ی آقا پسر میاد روبرو  کلاس من  میگه میخنده درحالی تو اون دانشکده اون اصلا کلاس نداره  یعنی اون در اصل اومده اونجا مثلا من ی دوستی دارم؟!

بعد مثلا میاد از اون دور با دوست هاش مینشینه مثلا انگار داره با دوست سمت راستش صحبت می‌کنه به دوست هاش میگه ببینید این پسر نگاه من می‌کنه از فاصله هزار متری تا یک ثانیه نگاش میکردم دوستاش فوری میگفتن داره دوباره نگات میکنه اونم مثلا داشت با اونا صحبت کرد و رو شروع بر می گردوند و به بی تفاوتی میزد خودش رو امکان داره بخواد جلب توجه منو جذب خودش کنه یا میخواد بگه برام مهم نیستی و حرص منو در بیاره  یا انتقام بگیره ارتباط برقرار کنه یا قصدش چیه

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

احتمالا شما توهم زدی وگرنه اون از کجا می‌دونه شما تو کدوم ساختمون کلاس داری یا از فاصله چند متری شما چجوری فهمیدی اینا چی میگن😑😐

الــهی بـرقصـانـد خـدا بـه ســاز تـو جـهانـت را          

میخواد حرصتو دربیاره شایدم واقعا براش مهم نیستی و کار خودشو میکنه بستگی داره🤔

گویند که خدا همیشه با ماست ،ای غم نکند خدا تو باشی!🖤               خسته ام ، پشتِ سرم آب نریزید که من                                غسل میّت شده ام بس که دلم جان داده💔🥀

اولا من نمیدونم حرفهای شما تا چه حد درست باشه و ببخشید ولی توهم شما نباشع چون اونموقع که من دانشجو بودم زیاد میدیدم دخترا یا پسرا فکر میکردن یکی نگاهشون میکنه یا بخاطر اونا فلان کارو کرده یا حتی عاشقشه

ثانیا اگر حرفهاتون درست باشه دختره بسیار بچه صفت و نپخته هست.این کاراش هم از سر بچگیه.اصلا مهم نیست قصدش چیه