من بچه مدرسه ایی ندارم ولی از یه جهت خرید لوازم التحریر از طرف مدرسه یه خوبی داره اونم اینه کههمه یه شکل میشه و همه ی بچه ها مثل هم میشن. ولی بقول شما هیجانش ازبین میره.
بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
فکر نمیکنم ارتباطی داشته باشه.اینجوری بچه ها دلشون کمتر هوس وسایل دیگران رو میکنه وبچه ها همه تو رنج میشن .شاید یکی نداشته باشه وسایل لوکس بخره .البته نظر منه.
عزیزم لباس فرم چه برای دختر بچه ها چه پسر بچه ها چه مهماندارهای هواپیمایی و .... بحث کاملا متفاوتی داره که اصلا به موضوع تاپیک ربطی نداره!!
لوازم التحریر مثل زمان بچگیمون که متفاوت بود خیلی سلیقه ای و شخصی هست مثل اینکه تو مدرسه تمام عینکیها فرم یک شکل بزنن! یا میان وعده یک شکل ببرن!!! درباره مدرسه صحبت میکنم نه مهد کودکها و......
منم مخالف دادن لوازم از طرف مدرسه هستم ولی کاری نمیشه کرد لباس مدرسه بچه من شد 111000 مال شما چقدر شد؟ میشه تو این تاپیک شفاف سازی درباره قیمتها هم بشه؟
من لباس فرمهای دخملیام یکیشون18 تومن وکوچیکتره 16 تومن شد مقنعه هم هر کدوم2500 شد
😍خدا روزی رسان شکست ناپذیر من است و هم اکنون مبالغ هنگفت پول در پناه لطف الهی و به شیوه هایی عالی به من میرسد😍😍😍😍😍😍😍 گاهی هیچکسی رو نداشته باشی بهتره !!! باور کن بعضیا تنهاترت میکنن 🌹🌹🌹
وایییییییییییی تو رو خدا یه کم این مد ها رو ول کنین داره حالم بد میشه هر چیزی سادش خوبه همش دردسره برا مون
😍خدا روزی رسان شکست ناپذیر من است و هم اکنون مبالغ هنگفت پول در پناه لطف الهی و به شیوه هایی عالی به من میرسد😍😍😍😍😍😍😍 گاهی هیچکسی رو نداشته باشی بهتره !!! باور کن بعضیا تنهاترت میکنن 🌹🌹🌹
سلام . شنیا جون کجایی ؟ چرا به ما سر نمیزنی دیگهههه ؟؟؟؟!!!! دیگه دوسم ندالیییییی ؟ :((((
منم با لوازم التحریر یکدست مخم و مخم و مخالفم . بالاخره تا کی اینکارو بخوایم بکنیم و به جای حل مسئله کلا صورت مسئله رو پاک کنیم ؟ مگه همین بچه ها نمیخوان فردا پس فردا بیان تو جامعه ؟ اونجا که دیگه همه یک شکل نیستن !!!! یعنی نباید یاد بگیرن که هر کسی در حد خودش داره و نباید حسادت کرد ؟ مگه از اول هر اسباب بازی که دوستش داشت اینم داشته ؟ ای بابااااااا ........
خدایا تو آنى که آنى توانى چپانى جهانى در استکانى [smiley]s/sm06.gif[/smiley] خدایا صدهزار مرتبه شکرت . گل دخمل مامان ١٠ تیر ٩٣ اومد و خونمونو روشن کرد