2777
2789
عنوان

کرجی هستی بدوبیا

50 بازدید | 8 پست

کجای کرج یا روستای کرج هست تمیز و خلوت باشه خونه حیاط دار کوچیک بشه  اجاره کرد

جایی مدنظرتونه ممنون میشم بگین 

برای خواهر میخام هفصد پیش داره یه کمم اجاره میتونه بده

ملاک خواهرت چیه؟چون مگه میشه آدم براش فرق نکنه مرکز شهر و تو امکانات خونه بگیره یا تو روستا؟

❤️خودمو خیلی دوست دارم...مسیری رو اومدم که فکر نمیکردم بتونم تا آخرش ادامه بدم...اگه روزی هزار بار به خودم بگم دمت گرم...باز هم کمه.❤️

میتونی بزنی برنامه ی دیوار کرج اونجا شهراشو ببینی وضع قیمت خونه هم دستت بیاد....من خودم مهر شهر رو خیلی دوست دارم....

❤️خودمو خیلی دوست دارم...مسیری رو اومدم که فکر نمیکردم بتونم تا آخرش ادامه بدم...اگه روزی هزار بار به خودم بگم دمت گرم...باز هم کمه.❤️

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

ملاک خواهرت چیه؟چون مگه میشه آدم براش فرق نکنه مرکز شهر و تو امکانات خونه بگیره یا تو روستا؟

بازنشسته س .میخاد حیاط دار باشه و خلوت و تمیز .پولشم برسه دیگـ هرجایی که پولش نمیرسه 

اخه شناختی نداریم از کرج کجاش خوبه وخلوت وتمیز و....

همه چی رو نمیشه با هم داشت...هر کدوم یه سری معایبی داره...

مهرشهر گرونه حیاط دار نمیشه با این پول

فردیس هم شاید خوب باشه...امکاناتش بهتره...ماهدشت خیلی امکانات نداره....یه بیمارستان داره که بیشتر دانشجوهای پزشکی اونجان...دکتر هم داره ها.....بعضی دکتراشم خوبن ولی امکانات و دستگاهاش قدیمی ان ...ب ای همین شاید تو تشخیص اشتباه کنن اکثرا بهش میگن کشتارگاه😅