2777
2789

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

قبلا قبولش نداشم قسمتو 

ولی قسمت چیزیه ک خدا برات نوشته و فقط بازیگری تو زندگیت

توازدواج دومم ایتو فمیدم چون هیچ دستی تو انتخابم نداشم و خیلی یهویی شد

من به دستان خدا خیره شدم،معجزه شد....🌸🌿انـــسان ،فقط چیزی را دوست دارد که کامـــل تصــاحب ،نکرده اســـت(پونصد باربخون)......
کلی میگم هر کی بیشتر تلاش می‌کنه یا خوشگلتره زودتر قسمت میشه و خوشبخترن چرا قسمت فقط برا اوناس

منم میگم اصلا اینطور نیس طبق تجربه

آدمک خرنشی گریه کنی کل دنیا سراب است بخند.....    آن خدایی که بزرگش خواندی مثل توتنهاست بخند..... (دوستای مجازیم تروخدا هرکدومتون تونستید برای آرامش دل خستم دعاکنید) 

ازدواج اصلا قسمت نیست اینا حرفای یه مشت جهان سومیه

چرا قسمت من یکی تو آمریکا نیست یا یه جراح مغز یا قاتل 

میبینی آدما با کسی ازدواج میکنن که نزدیک همن حالا از لحاظ جغرافیایی و همه لحاظ و انتخاب و تصمیمه به تلاشم بستگی داره 

دنیا دنیای حرکت و منطقه تلاش کردی میرسی تلاش نکردی برای آروم شدم خودت نگو قسمت 

ازدواج اصلا قسمت نیست اینا حرفای یه مشت جهان سومیهچرا قسمت من یکی تو آمریکا نیست یا یه جراح مغز یا ق ...

میفهمم چی میگی، مشخصه فعلا تجربه نکردی، روزگار یروزی بهت میفهمونه بعضی چیزا دست خودت نیس، یا خیلی تلاش میکنی میبینی نمیشه، یا یهو میبینی اصلا تلاش نکردی ولی شد...

میفهمم چی میگی، مشخصه فعلا تجربه نکردی، روزگار یروزی بهت میفهمونه بعضی چیزا دست خودت نیس، یا خیلی تل ...

عزیزم میگم قسمت نیست چون همه چی براساس انتخاب طبیعی و منطقه 

تو ببینین قشر کارگر با خودشون کارمند با خودشون چرا پزشک یه دختر داهاتی نمیگیره چرا از بالاشهر نمی‌رم پایین شهر بگیرن چرا ؟

معلومه چون انتخاب میکنن فکر میکنن تصمیم میگیرن شرایطو میسنجن اسم همسرشون از تو قرعه در نمیاد یا فورا یکیرو قبول کنن بگن قسمته باید شرایطو بسنجید بر اساس شرایطت  انتخاب کنی شد یا باز بگم