2777
2789
من یه دور بیشتراهوم. میدونی بدترش چیه؟ اینکه دلت تنگ باشه ولی نتونی کاری کنی! هی باید بشینی غصه بخور ...

❤️🌼❤️🌼 

میدونی خیلیا تو زندگی آدم حضورشون قشنگه 

کافیه یه مدت باشن همه چی خوب پیش می‌ره 

واقعا نمیشه کاری کرد 💔💔

تاپیکام دلیه هر چی خوشم بیاد میذارم 🌱

خیلییییی سخته خیلیییی🥲🥲🥲

خواستم بهت یادآوری کنم که یادته چقدر بهخدا گفتیم خدایا فقط همین یه بار و خدا نهفقط همون یه بار بلکه صدها بار بعدش هم هوامونو داشت.پس بیخودی غصه نخور🪽🤍••

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

❤️🌼❤️🌼 میدونی خیلیا تو زندگی آدم حضورشون قشنگه کافیه یه مدت باشن همه چی خوب پیش می‌ره واقعا نمیشه ...

دقیقا

حضورشون زندگی آدمو قشنگ تر میکنه جوری که حتی خودشونم نمیدونن

ولی امان از روزی که نباشن

هر کاری ام بکنی باز جای  خالیشون هست..

یه مدته خیلی اذیتم یه بار دکتر گفت ضربان قلبت کنده باز رفتم دکتر میگه دریچه ی قلبت گشاده 🤕 آخه این ...

عزیزم😚:-)

ایشاا خوب میشی قشنگم 😚😚😚😚💕😘❤️🌱

خانم هستم، 😐انقد نگین مردی، خسته شدم از بس توضیح دادم که بابا من مرد نیستم😭🤦‍♀️🤣بنده متاهل و متعهد هستم به مردی که عاشقمه و منم عاشقشم،👀😁 پسرم تمامه داراییه من از این دنیاست😍😘❤️درخواست دوستی هم نمی‌پذیررررم، باسپاس فراوان👀🙏😎🌹