2777
2789
اره درسته میدونی اینم یه دوسته که خیلی برام عزیزه قهریم با هم خیلی ناراحته ازم چند بار خواستم از دلش ...

دوسته چی؟ فامیل؟ مدرسه؟ دانشگاه؟ 

چرا فایده نداشته؟ 

خانم هستم، 😐انقد نگین مردی، خسته شدم از بس توضیح دادم که بابا من مرد نیستم😭🤦‍♀️🤣بنده متاهل و متعهد هستم به مردی که عاشقمه و منم عاشقشم،👀😁 پسرم تمامه داراییه من از این دنیاست😍😘❤️درخواست دوستی هم نمی‌پذیررررم، باسپاس فراوان👀🙏😎🌹

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

دوسته چی؟ فامیل؟ مدرسه؟ دانشگاه؟ چرا فایده نداشته؟

یه چیزی گفتم ناراحت شد 

چند روز حرف نزدیم گفتم آشتی میکنیم حالا یه چند روز پیگیرش نشدم 

بعد دیگه باهم حرف زدیم عذرخواهی کردم ازش 

ولی فایده نداشت ☹️ دلم تنگ شده براش خیلی خره 

تاپیکام دلیه هر چی خوشم بیاد میذارم 🌱

یه چیزی گفتم ناراحت شد چند روز حرف نزدیم گفتم آشتی میکنیم حالا یه چند روز پیگیرش نشدم بعد دیگه باهم ...

همون دیگه خره 🤣😂

ولش بابا، منم با دختر عموم، دعوام شد فوش و فوش کشی 🤣😂مثه خواهرمه  خیلی دوسش دارم 

دعوام تقصیر من بود، بعد که ازش عذرخواهی کردم جواب نداد 

ولی وقتی رودر رو شدیم فیس تو فیس، آشتی کردیم 

توام زیاد سخت نگیر اگه میتونی ببینش، با هم حلش کنید

خانم هستم، 😐انقد نگین مردی، خسته شدم از بس توضیح دادم که بابا من مرد نیستم😭🤦‍♀️🤣بنده متاهل و متعهد هستم به مردی که عاشقمه و منم عاشقشم،👀😁 پسرم تمامه داراییه من از این دنیاست😍😘❤️درخواست دوستی هم نمی‌پذیررررم، باسپاس فراوان👀🙏😎🌹

همون دیگه خره 🤣😂ولش بابا، منم با دختر عموم، دعوام شد فوش و فوش کشی 🤣😂مثه خواهرمه خیلی دوسش دارم ...

میدونی خیلی حضورش تو زندگیم تأثیر داشت تا بود همیشه آروم بودم سنگ صبورم بود الان خیلی نبودشو حس میکنم 

میدونی خیلی حضورش تو زندگیم تأثیر داشت تا بود همیشه آروم بودم سنگ صبورم بود الان خیلی نبودشو حس میکن ...

درکت میکنم عزیزم، 💔😔

این چه امضاهاییه مینویسی، ناراحت میشم بخدا😏☹️💔😢

دور از جونت 😘❤️❤️

درکت میکنم عزیزم، 💔😔این چه امضاهاییه مینویسی، ناراحت میشم بخدا😏☹️💔😢دور از جونت 😘❤️❤️

فدات عشقم 

راست میگم خب 😁 

چند روز دیگه جراحی دارم اونم قلب 💔🥺

فدات عشقم راست میگم خب 😁 چند روز دیگه جراحی دارم اونم قلب 💔🥺

ای خدا، چه عملی، برا چی قلب؟ 

وااای عزیزم خدا پشت و پناهت، ایشالا سالم و سلامت باشی همیشه 😘😘😘❤️❤️❤️🌱

ایشالا سالم سلامت بری و برگردی گلم😚❤️

ای خدا، چه عملی، برا چی قلب؟ وااای عزیزم خدا پشت و پناهت، ایشالا سالم و سلامت باشی همیشه 😘😘😘❤️❤️❤ ...

فدات 

قلبم خیلی درد می‌کنه دکتر تشخیص عمل داده 🙃 

خداحافظ رفقا حلالم کنید 😂

فدات قلبم خیلی درد می‌کنه دکتر تشخیص عمل داده 🙃 خداحافظ رفقا حلالم کنید 😂

چرا خب چیشده؟ 

منم قلبم گاهی وقتا تیر میکشه یعنی باید عمل کنم 😭😂

چرا خب چیشده؟ منم قلبم گاهی وقتا تیر میکشه یعنی باید عمل کنم 😭😂

یه مدته خیلی اذیتم 

یه بار دکتر گفت ضربان قلبت کنده 

باز رفتم دکتر میگه دریچه ی قلبت گشاده 🤕 

آخه این چه دردیه😂

یه مدته خیلی اذیتم یه بار دکتر گفت ضربان قلبت کنده باز رفتم دکتر میگه دریچه ی قلبت گشاده 🤕 آخه این ...

ایشالا زود خوب شی عزیزمم✨

و اینکه اره  قبول دارم دلتنگی یه حس خیلی مزخرفیه. ببین خیلیاااا. قشنگ میکوبونتت زمین

https://daigo.ir/secret/1706526649

ایشالا زود خوب شی عزیزمم✨و اینکه اره قبول دارم دلتنگی یه حس خیلی مزخرفیه. ببین خیلیاااا. قشنگ میکوب ...

دورت بگردم من 🙃 

خیلی عذاب اوره واقعا 💔 

دورت بگردم من 🙃 خیلی عذاب اوره واقعا 💔

من یه دور بیشتر

اهوم. میدونی بدترش چیه؟ اینکه دلت تنگ باشه ولی نتونی کاری کنی! هی باید بشینی غصه بخوری تا بمیری(دور از جونت)

https://daigo.ir/secret/1706526649

2810