اره درسته میدونی اینم یه دوسته که خیلی برام عزیزه قهریم با هم خیلی ناراحته ازم چند بار خواستم از دلش ...
دوسته چی؟ فامیل؟ مدرسه؟ دانشگاه؟
چرا فایده نداشته؟
خانم هستم، 😐انقد نگین مردی، خسته شدم از بس توضیح دادم که بابا من مرد نیستم😭🤦♀️🤣بنده متاهل و متعهد هستم به مردی که عاشقمه و منم عاشقشم،👀😁 پسرم تمامه داراییه من از این دنیاست😍😘❤️درخواست دوستی هم نمیپذیررررم، باسپاس فراوان👀🙏😎🌹
دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳
از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباسهای خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!
یه چیزی گفتم ناراحت شد چند روز حرف نزدیم گفتم آشتی میکنیم حالا یه چند روز پیگیرش نشدم بعد دیگه باهم ...
همون دیگه خره 🤣😂
ولش بابا، منم با دختر عموم، دعوام شد فوش و فوش کشی 🤣😂مثه خواهرمه خیلی دوسش دارم
دعوام تقصیر من بود، بعد که ازش عذرخواهی کردم جواب نداد
ولی وقتی رودر رو شدیم فیس تو فیس، آشتی کردیم
توام زیاد سخت نگیر اگه میتونی ببینش، با هم حلش کنید
خانم هستم، 😐انقد نگین مردی، خسته شدم از بس توضیح دادم که بابا من مرد نیستم😭🤦♀️🤣بنده متاهل و متعهد هستم به مردی که عاشقمه و منم عاشقشم،👀😁 پسرم تمامه داراییه من از این دنیاست😍😘❤️درخواست دوستی هم نمیپذیررررم، باسپاس فراوان👀🙏😎🌹
میدونی خیلی حضورش تو زندگیم تأثیر داشت تا بود همیشه آروم بودم سنگ صبورم بود الان خیلی نبودشو حس میکن ...
درکت میکنم عزیزم، 💔😔
این چه امضاهاییه مینویسی، ناراحت میشم بخدا😏☹️💔😢
دور از جونت 😘❤️❤️
فدات عشقم راست میگم خب 😁 چند روز دیگه جراحی دارم اونم قلب 💔🥺
ای خدا، چه عملی، برا چی قلب؟
وااای عزیزم خدا پشت و پناهت، ایشالا سالم و سلامت باشی همیشه 😘😘😘❤️❤️❤️🌱
ایشالا سالم سلامت بری و برگردی گلم😚❤️
فدات قلبم خیلی درد میکنه دکتر تشخیص عمل داده 🙃 خداحافظ رفقا حلالم کنید 😂
چرا خب چیشده؟
منم قلبم گاهی وقتا تیر میکشه یعنی باید عمل کنم 😭😂