2777
2789
عنوان

لاکپشت و زن باردار

94 بازدید | 10 پست

سلام دوستان.

من تازه ماه سوم بارداریمو شروع کردم. امروز یکی از خانم های فامیل متوجه شد که تو خونه لاکپشت داریم و گفت وای زن حامله اصلا نباید تو خونه لاکپشت و خرگوش داشته باشه، خیلی بده!!! 

شما تا حالا چنین چیزی شنیدید از کسی؟؟؟

من نمیفهمم واقعا... 🤕🥲😪

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

دست میزنی بهش؟ 

اگه نه اشکالی نداره

ولی اگر دست میزنی سرچ کن تو اینترنت ببین انگلی چیزی نداشته باشه مثل ماهی قرمز

من خودم سر بارداری اولم طوطی داشتم سرچ کردم دیدم گرد پرهاش باعث سقط جنین میشه!! دادم مامانمینا کلا نگه داشتن بعدشم که بچه اومد واسه اون مضر بود ردش کردم رفت😢

من اصلا نشنیده بودم ولی دل چرکینم کرد. الان هرچی بشه الکی تلقین میکنم... آخه گناه داره چیکارش کنیم.. ...

اون فامیلتون خرافاتیه میگه نحسی داره براتمیزی وکثیفی نمیگه

اگه میشه برای شادی روح مادرنازنینم وداداشم یک صلوات بفرستین🌷🌷🌷
نه اصلا بهش دست نمیزنم‌.کلا آبیه داخل آکواریومه. بیرون هم نمیاریمش من کاری باهاش ندارم 😪

خب اون بنده خدا کاری نداره اون تو که فکر نکنم مشکلی داشته باشه! دست به آب آکواریوم نزن همسرت تمیز کنه

ماهم تو آکواریوممون حلزون داریم ۷-۸ تا چون اصلا کاری ندارم با آکواریوم دیگه حتی سرچ هم نکردم ببینم مشکلی هست نیست