2777
2789

اینکه یه عادت بدی داره هر وقت دعوتش میکزدم خونمون اصرار اصرار که جاری تو دعوت کن اوایل کم رو بودم میکفتم باشه اما این  اخیرا قبول نکردم فرداش زنگ زد من منظوری نداشتم گفتم تا دعوت نشم دعوت نمیکنم گفت دوست دارم بچه هام دوز هم جمع باشن چون جاریم آدمیه که نون به کسی نمیده بده هم با منت زورم میاد الان اعصابم خورده عین اسکولا همه مراسم ها دعوت شون کردم همه جا بوده جاریم مادرشوهرم  همه جا هول جاریم و زده که سریع جواب شو میده و هیچ احترامی براش قایل نیست 

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

چجوری تغییر دادی ؟

دیگه دعوت نمیکنم.. ببین زندایی همسرم تو این دعوتا بود یعنی هر بار یا مادرشوهرم یا اون یا من همه رو دعوت میکردیم جاریم فقط حضور داشت دعوت نمیکرد دیگه منم زندایی شوهرمو جدا دعوت میکنم اونم همین کارو میکنه مادرشوهرم گاهی خودش سرزده پامیشه میاد خودشم مهمون داشته باشه دیگه مجبوری مارو دعوت میکنه کاراشو بکنیم. من با جاریم مشکلی ندارم واقعا رفت و امدم دارم باهاش ولی وعده غذا خونش نمیمونم چون میبینم برا خودشونم سختشه اشپزی کنه من چرا با یه بچه کوچیک به خودم زحمت بدم

دیگه دعوت نمیکنم.. ببین زندایی همسرم تو این دعوتا بود یعنی هر بار یا مادرشوهرم یا اون یا من همه رو د ...

منم اصلا با جاریم مشکلی ندارم الانم بارداره با هم حرف زدیم مادر شوهرم رفت اونجا بهش اصرار کرد من و دعوت کنه اون گوش نده منم ناراحت نمیشم برای منم همین طور میخوایم این عادت شو از سرش بندازیم دور