2777
2789
عنوان

دوازده انتقال ازمایش بتا دادم

| مشاهده متن کامل بحث + 308 بازدید | 42 پست
من اخه از موعدم هم گذشته پی ارپی رحمچسب جنبنلنفوتراپیاخرم منفی اخه ۲؟

چسب جنین و خودت گفتی ؟ و اینکه کی تزریق کردی ببخشید وسط ناراحتی هات سوال میکنم دیگه ما ای وی افی ها دنبال یه راهیم 

من ارگ بم ُ خشت به خشتم متلاشی                             تو نقش جهان هر وجبت ترمه و کاشی

چرا زود رفتید برا ازمایش مگه بی بی چک مثبت شده بود؟ 

من پرولاکتینم و fshم بالاتر از حد نرمال بود دکتر گفت باز ازمایش بده ..

خلاصه تا اینا نیان پایین وارد پروسه ای وی اف نمیشم 🙁

شما هورمونات تنظیم بود؟

دُنبـالَم نَیـا ، اسـیر میشـی .. 🚶🏻                                              دَرخـواسـتِ دوسـتی رَدِ ! 

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

چرا زود رفتید برا ازمایش مگه بی بی چک مثبت شده بود؟ من پرولاکتینم و fshم بالاتر از حد نرمال بود دکتر ...

بخاطر این دوتا هورمون باید هی وایسم برا روز ۲ یا ۳ پریود .. امیدوارم این ماه بیاد پایین دیگه ، دارو هم داده بهم 🥲 

دُنبـالَم نَیـا ، اسـیر میشـی .. 🚶🏻                                              دَرخـواسـتِ دوسـتی رَدِ ! 

روز ۱۴ از بده اگه بالا نرفت اونوقت تصمیم بگیر شاید جنین دیر لانه گزینی کرده تا ۲ روز دیگه مشخص میشه

خوددکترگفت روز ۱۶,آز بده ولی دیدم هرکی دوازدهم داده حداقل سه پنجاه شده

چسب جنین و خودت گفتی ؟ و اینکه کی تزریق کردی ببخشید وسط ناراحتی هات سوال میکنم دیگه ما ای وی افی ها ...

نه مشکل ایمنی داشتم دکتر دادش

همون نیم ساعت قبل انتقال خودم تزریق کردم 

چرا زود رفتید برا ازمایش مگه بی بی چک مثبت شده بود؟ من پرولاکتینم و fshم بالاتر از حد نرمال بود دکتر ...

اره تنظیم بودش

تنبلی تخمدان داشتم قبلش 

اصلا موندم  گفت همه چیز خوبه چرا منفی شد اخه

اره تنظیم بودشتنبلی تخمدان داشتم قبلش اصلا موندم گفت همه چیز خوبه چرا منفی شد اخه

ناامید نباشید همون روز ۱۶ قبلش بی بی چک بزنید 

بخاطر دارو ها ممکنه منفی کاذب هم داشته باشی صبر کن تا داروها خودشون تموم بشن موعدت برسه

کاربر خانم💅💄 چقدر خوبه که دارمت خدا❤️💚💚 الان انقدر خستم و حوصله بحث ندارم که اگه بهم بگی تو گربه ای جای اینکه بهت توضیح بدم نه نیستم حرفت اشتباس بهت میگم میووو  ،اگه غلط املایی داشتم بهم بگو درستشو با سپاس 😁 

ببخشید fsh دقیقا چه هورمونی میشه؟

کاربر خانم💅💄 چقدر خوبه که دارمت خدا❤️💚💚 الان انقدر خستم و حوصله بحث ندارم که اگه بهم بگی تو گربه ای جای اینکه بهت توضیح بدم نه نیستم حرفت اشتباس بهت میگم میووو  ،اگه غلط املایی داشتم بهم بگو درستشو با سپاس 😁 

ببخشید fsh دقیقا چه هورمونی میشه؟

هورمون محرک فولیکول 

2810