دوستم یه مقدار پول دار درحد ۵۰۰ تومن الان شوهرش خیلی بهش احتیاج داره ول نمبکنه میگه بده به من ماهی بیست تومن بهت میدم شما بودین چه کار میکردین دوستم راضی نیست ولی شوهرش گیر داده شوهرشم ادم خوبیه میخواد از این پول وسیله بخره گفته ماهی بیست تومن بهت میدم اون وسیله هم به اسم دوستم کنه
دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳
از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباسهای خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!
اگه تشخیص بدم که اون وسیله خریدنش درسته آره میدم حتی اگه پس نده...
ولی اون وسیله رو حتماً به نام خودم میزنم
اینو همیشه با خودت تکرار کن که تو هیچ کی نیستی که به خودت اجازه بدی به بقیه راحت توهین کنی... در کمال ادب نظرتو بگو اگه نمیتونی مودب باشی پس منو ریپ نزن... من مثل تو حوصله دعوا ندارم... من مثل تو عادت ندارم یقه مردمو واسه طرز فکرشون بگیرم😊
من بودم نمیدادم 😃😃 اصلا نمیزاشتم شوهرم از اون پول خبر داشته باشه ، زندگی قابل پیش بینی نیست ، چند سال پیش دختر عموی من همین کارو کرد بلانسبت من و دوست شما .. جدا شدن از هم و اون پول هم به باد رفت .. من چشمم ترسیده و هیچوقت همچنین کاری نمیکنم حتی شوهرم اگه مرد خیلی خوبی باشه