2777
2789
عنوان

فکر میکردم دخترم دو سالو رد کنه یه نفس راحت میکشم

| مشاهده متن کامل بحث + 853 بازدید | 67 پست
اسکرین گرفتم حتما بخرم .ممنون عزیزم💚🙏

خواهش می کنم ان شاءالله که به کارت بیاد،من راهکاراشو یادداشت می‌کنم توی یه دفتر تا فراموش نکنم و البته اینم بگم بعضی روحیات بچه ها برای تغییر زمان میبره،باید صبور باشی اگه میخوای اخلاق کوچولوتو تغییر بدی،نیاز به حداقل سه ماه زمان داری.

یه خواهش از مادر های به ستوه آمده.

خواهشأ وقتی خودتون در عذابید به کسی پیشنهاد بچه دار شدن ندین مثل خواهر شوهر من. 

خودش از دست بچه هاش گریه میکنه . موهاش سفید شده، بعد ما هنوز عقد هم نکرده بودیم حرف بچه مارو میزد و الان تازه یکساله عقدیم بازم ول نمیکنه ، میگه ما آرزو داریم و زندگی بدون بچه نمیشه. 

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

والا هروقت دلم بخواد بیدار میشم هروقت دلم بخواد با شوهرم غذا میخورم هروقت دلم بخواد میخوابم هر اهنگی که دوست داریم گوش میدیم هر فیلمی بخوایم میبینیم هروقت رابطه بخوایم راحت داریم هرجا دلمون بخولد تو هر فصلی میریم نگران مریضی و درس و مشق و بهونه و ونگ و ونگ بچه نیستیم 😁 چجوری بعضیا در حسرت بچه ان؟ این تاپیکارو کاش ببینن 

روز ب روز بدتر و تو مخی ترن گاهی حس میکنم عاطفه مادرانه از وجودم پر کشیده دلم میخاد فرارکنم از دستش

منم بعضی وقتا تبدیل به هیولا میشم .همش اثرات خستگی روحی و جسمی هست .عاصی شدیم

ما دیگه با هم در گیر میشیم اون منو میزد من اونو .روانی شدم

من به خاطر لجبازیاش جایی نمیرم تو خونه موندگار شدم زنگ میزنن خانواده برم خونشون نمیرم چون مهمونی برام کابوسه یه پارک میبرمش اونم باز داستان درست میکنه جیغ وداد به غلط کردن میوفتم ولی باز دلم براش میسوزه چندروز بعد دوباره میبرم همون داستانا🤕😵‍💫

اگر یه کمکی بود برای دو ساعت کمکم میکرد خیلی خوب بود .بعضیا بچه میارن مادرشون یا مادر شوهرشون بچه رو ...

منم مث شما شهر غریبم 

دست تنها

شوهرمم سرکاره همش

ی چیز بگم ادم بچه میاره نباید بقیه نگهدار ولو مادر چون مث شما مواظب بچه نمیشن اصلا دل تو دلت نیست بچه رو بدی دست کسی

من ی سری گذاشتم‌پیش شوهر در حد ی ساعت شوهرمم مراقبه ها ولی بچه دستش رفت لا در🥲

پسر منم چهارده سالشه پیرم کرده به هیچ صراطی مستقیم نیست این جور بچه ها پیرم شدیم دست سر کچلمون ورنمی ...

آره منم حس میکنم تا قیامت باید از دست این بچه حرص و جوش بخورم😓

چه استراحت خوبیست در جوار خودم😊خودم،برای خودم،با خودم،کنار خودم🙃این تاپیک یکی از نی نی سایتیا بود خوشم اومد کُپیش کردم با اجازه استارترش😁گفت ای موسی ز من می‌جو پناه/با دهانی که نکردی تو گناه/گفت موسی من ندارم آن دهان/گفت ما را از دهان غیر خوان. ماشاءالله لَا حَوْلَ وَ لَا قُوَّةَ إِلَّا بِاللَّهِ الْعَلِیِّ الْعَظِیمِ. ممنونم که این ذکرو برای حاجت روا شدنم خوندی🙏💚

عزیزم انشاالله همشون به راه راست هدایت شن

الهی آمین🤲💚

چه استراحت خوبیست در جوار خودم😊خودم،برای خودم،با خودم،کنار خودم🙃این تاپیک یکی از نی نی سایتیا بود خوشم اومد کُپیش کردم با اجازه استارترش😁گفت ای موسی ز من می‌جو پناه/با دهانی که نکردی تو گناه/گفت موسی من ندارم آن دهان/گفت ما را از دهان غیر خوان. ماشاءالله لَا حَوْلَ وَ لَا قُوَّةَ إِلَّا بِاللَّهِ الْعَلِیِّ الْعَظِیمِ. ممنونم که این ذکرو برای حاجت روا شدنم خوندی🙏💚