2777
2789
عنوان

چشمای بچمو فشار داده که گود شده کبود شده 🧸نتیجه تاپیکم

| مشاهده متن کامل بحث + 3504 بازدید | 119 پست

استاتر لطفا اومدی اول بگو چشمای پسرت چطوره؟ وقتی پزشک ویزیت کرد چی گفت؟ بعد بگو جریان چطور پیش رفت؟

نوعی سکوت وجود دارد، برای زمانی‌که شما به موضوع تسلط دارید ولی گوینده‌ای نادان با ژستی دانشمندگونه  پر حرفی می‌کند! و شما سخن‌گفتن را بی فایده میبینی! به ویژه که در هر سخن گفتن خطرخودنمایی، خودبرتربینی، فخرفروشی و اظهار فضل وجود دارد!فلذا به سر تکان دادنی بسنده می‌کنی و این روشِ شخصیت‌های رشدیافته می‌باشد.

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

چطوری اومد همون مدرسه که شما هستید چرا اومد اونجا حالا؟

من اصلا خبر نداشتم تا پری روز که پسرم گفت همون پسر پارسالی چشمامو فشار میده. خیلی عجیبه اونم شانسی تغیرر مدرسه داده

استاتر لطفا اومدی اول بگو چشمای پسرت چطوره؟ وقتی پزشک ویزیت کرد چی گفت؟ بعد بگو جریان چطور پیش رفت؟

بچه ها تاپیک جدید زدم.مادر پسر اومد دنبالم. مادرشوهرمم فوری اومد و سوار ماشین شد. توی راه مادر. شوهرم گفت بیمارستان نریم. بریم مطب خصوصی من نوبت گرفتم.‌دیگه رفتیم مطب. دکتر چک کرد گفت مشکلی نداره فقط التهاب داره. قطره داده تا یک ماه استفاده کنه

وای من از الان استرس گرفتم بچمو چجوری سال دیگه بفرستم مدرسه. پسرا خیلی باهم دعوا میکنن. پسره منم خیلی آرومه. بازم خداروشکر اتفاقی واسه بچت نیوفتاد.

مهربان بسیار دیدم...هیچکس مادر نبود...               پسرم عاشقتم، عاشقی و دوست داشتن و با وجود تو یاد گرفتم...❤                                                        مرا از دور تماشا کن.... من از نزدیک غمگینم...              
بچه ها تاپیک جدید زدم.مادر پسر اومد دنبالم. مادرشوهرمم فوری اومد و سوار ماشین شد. توی راه مادر. شوهر ...

خداروشکر پسرکوچولومون حالش خوبه.😍

امیدوارم این جریان طوری پیش رفته باشه که دیگه اون بچه کارش‌رو یا با پسر شما یا بچه‌ی دیگه تکرار نکنه.

نوعی سکوت وجود دارد، برای زمانی‌که شما به موضوع تسلط دارید ولی گوینده‌ای نادان با ژستی دانشمندگونه  پر حرفی می‌کند! و شما سخن‌گفتن را بی فایده میبینی! به ویژه که در هر سخن گفتن خطرخودنمایی، خودبرتربینی، فخرفروشی و اظهار فضل وجود دارد!فلذا به سر تکان دادنی بسنده می‌کنی و این روشِ شخصیت‌های رشدیافته می‌باشد.
دقیقا نظر منم همینه نباید از این قضیه بی تفاوت رد شد

مثل اینکه رد شده با حرف های اون زنه خام شدن 

من فکر می کردم سلیطه بودنم بده ولی میبینم اینجوری مواقع خیلی به درد میخوره 

کاربر خانم💅💄 چقدر خوبه که دارمت خدا❤️💚💚 الان انقدر خستم و حوصله بحث ندارم که اگه بهم بگی تو گربه ای جای اینکه بهت توضیح بدم نه نیستم حرفت اشتباس بهت میگم میووو  ،اگه غلط املایی داشتم بهم بگو درستشو با سپاس 😁 

2810