2777
2789

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

علایم پریود با اوایل بارداری یه شکله

من برای پریودیم قبلا این علائم رو داستم الان شیش روزه عقب انداختم و حتی علائم قبلی رو ندارم این ینی چی 

سابقه عقب انداختنم زیاده هیچوقت منظم نبودم اما الان موندم چرا پریود ننیشم

من برای پریودیم قبلا این علائم رو داستم الان شیش روزه عقب انداختم و حتی علائم قبلی رو ندارم این ینی ...

من خیلی وقته عقب ننداخته بودم فک کنم پارسال عید بود آخرین بار ک اونم گفتن برا تغییر فصله ولی الان نمیدونم چرا نشدم 

من خیلی وقته عقب ننداخته بودم فک کنم پارسال عید بود آخرین بار ک اونم گفتن برا تغییر فصله ولی الان نم ...

دقیقا منم تو عید یادمه یکماهی بود ک نشدم ولی علائم لکه بینی و. داشتم الان همونم ندارم عجیبه

الان بی‌بی چک بزن معلوم میشهمن سر ۲۸ روز بی‌بی زدم مثبت شد

سیکل ها متفاوته ،سیکل من ۳۳ روزه است نمیشه گفت

حدیث هستم،۲۴سالمه ،درحال اقدام بارداری ام ، من عشق ورزشم و هروز ورزش میکنم،زندگی سالم به دور از نوشابه،الکل ،قلیون ،قهوه عاشق دویدن و دوچرخه سواری،۴ تا دوچرخه حرفه ای دارم ،سبک سالم زندگی رو بهت رایگان یاد میدم

من برای پریودیم قبلا این علائم رو داستم الان شیش روزه عقب انداختم و حتی علائم قبلی رو ندارم این ینی ...

چند روز از اولین روز پریود قبلیت میگذره؟

حدیث هستم،۲۴سالمه ،درحال اقدام بارداری ام ، من عشق ورزشم و هروز ورزش میکنم،زندگی سالم به دور از نوشابه،الکل ،قلیون ،قهوه عاشق دویدن و دوچرخه سواری،۴ تا دوچرخه حرفه ای دارم ،سبک سالم زندگی رو بهت رایگان یاد میدم

چند روز از اولین روز پریود قبلیت میگذره؟

2810