2777
2789

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

بهترین چیزی که جواب میده اینه که ببینه اون تنها شخص زندگی شما نیست. بدون اون خوشی. بدون اون کارهات راه میفته. خودت برای خودت برنامه داری. خودتو تو اولویت میذاری. به خودت اهمیت میدی

بعد اونوقت ببین چه طوری میاد دنبالت

همه راهارو امتحان میکنم متاسفانه یا متوجه نمیشه یا خیلی دیر اون اشتباه میذاره کنار  حالا جدیدا رفتم دکتر گفته تپش قلبت بخاطر استرس و اعصابه بعد دیروز یه گوشی خراب داره تو خونست یه موقعهایی استفاده می‌کنه انداخته کول من که به موقع بزن به شارژ وگرنه خاموش شه روشن نمیشه پریروز زدم به شارژ ولی شارژر خراب بود شارژ نشد گوشی خاموش شد صبح پاشدم دیدم خاموش گفتم آخ الان غرو دعواش شروع میشه مگه ولم می‌کنه میخواد بگه نزدی به شارژ خلاصه با ترس و لرزگفتم محمد این خاموش شده انگار شارژر خراب بوده واسه اولین بار تو عمرش گفت اشکال نداره اینطوری کنی روشن میشه گفتم اخیش از استرس تپش قلب گرفتما دیدم برای اولین بار با تعجب نگام کرد گفت نه روشن میشه انگار یه خودش اومد که چقدر بهم استرس میده 

میشه بپرسم اشتباهاتش چیا بود؟ چرا در برابر فهمیدن مقاومت میکرد😐

خب نگا اشتباه داریم تا اشتباه 

اشتباهش این بود که با دوستام کلییی صمیمی تر از من بود😐مثلا جوری نبود که بگم لاشی بودو فلان نه ، میگفت دوستای تو با دوستای خودم فرقی ندارن و خیلی راحت بود من اذیت میشدم😑

و#درد به مویرگ هایمان رسید اما هنوز لبخند میزنیم....:)))🙃(کاربری دستِ 4 نفره) #او