2777
2789

آدمای مفت خور و متوقع. مثلا اونایی که هیچ وقت دنگ شون رو تو چیزای مختلف نمیدن یا خیلی کم میدن. اوناییکه همیشه ازت خوراکی میگیرن. اونایی که لطف رو جبران نمی کنن

با خودم میگم شاید از مفت خوری نیست و طرف واقعا مشکل مالی داره. حتی اگه شوهر یا والدین پولداری داشته باشه با خودم میگم شاید شوهر یا والدینش خسیس ان و بهش پول نمیدن

و همین باعث شده که خیلی وقتا با ادمای مفت خور کنار بیام

اون آدم با عرض معذرت گشاد و چتر هست حاضر خودش خرج نکند برعکس شما من با آدمهای مفت خور کنار نمیام باهاشون بیرون نمیرم مسافرت نمیرم و قطع ارتباط کردم

کاربر جدید نیستم کاربری قبلیم تعلیق شد.یاد بگیرین چه اینجا چه در دنیای واقعی به کسی نگین  خوش بحالت این کلمه پر از انرژی منفی هست . یاد بگیرین توی تاپیک هایی که حس خوب دارن پارازیت نباشید حس بدتون رو توی اون تاپیک نگید. 
اون آدم با عرض معذرت گشاد و چتر هست حاضر خودش خرج نکند برعکس شما من با آدمهای مفت خور کنار نمیام باه ...

منم دوست دارم این کارو بکنم ولی میگم نکنه واقعا مشکل مالی داشته باشه یا خانوا ده ش یا شوهرش خسیس باشه بهش پول نده

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید