2777
2789
عنوان

نامزدم 😡🥺🥺🥺تروخدا بگین حق با کیه 🥺

| مشاهده متن کامل بحث + 1610 بازدید | 103 پست
اخه بدم میاد این‌جوری همش حرف نامزدم میشههمیشه دوست داره حرف خودشو به کرسی بنشونه خوشم نمیاد همش بهش ...

اگه تو به حرف اون باشی اونم بیشتر هوات و داره و به حرفته مطمئن باش خاصیت مردا همینه دوست دارن چشم بشنون 

طوطوخانومم همسر آقا طوطوهه

خدایی من متاسفم برا اون بیکارهایی که نشستن و راهنمایی بخود میدن میخوان زندگی این بنده خدارو هم بزنن، ...

اخه عزیزم میدونی چیه همیشه دوست داره حرف حرف خودش باشه 🥲🥲 دوست ندارم همش حرف خودشو بندازه وسط 🥲💔

M❤️S

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

حالا خدایی نگی داداش نمیشه

به نظرت من الان یهو یه آدمی رو که ده ساله داداش خطاب میکنه یهو بگم اقا، بهش برنمیخوره ؟زشته به نظرم اخه همه خانواده میفهمن دلیلش چی بوده و من به خاطر نامزدم دارم بهش آقا میگم

M❤️S
🥲🥲خدایا از دست این مغز کوچیک مردا اگه الان من یهو آقا خطابش کنم به نظرت به شوهر خواهرم بر نمیخوره ...

توعم مجبورش کن ب زن داداش یا یکی از نزدیکانش‌بگه خانم فلانی ،تلافی کردن گاهی خوب جواب میده

الهی امضای خدا پای همه آرزوهات💖💖💖
بسیار صحبتشون غیر منطقیه و از این چند سطری که نوشتید من برداشتم اینه که یا نامزدتون خیلی بچه اس یا خ ...

حسودی نمیکنه ؟

ببخشید شما که آقا هستین شاید بیشتر موضوع رو درک کنین 

اگه همسر شما شوهر خواهرشو داداش صدا کنه شما اصلا حس بدی نمیگیری ؟ یک درصدم بدتون نمیاد؟

M❤️S
به نظرت من الان یهو یه آدمی رو که ده ساله داداش خطاب میکنه یهو بگم اقا، بهش برنمیخوره ؟زشته به نظرم ...

خب آقا هم نگو ، ببین اصلا صداش نزن چرا اصرار داری بهش بگی داداش ،بعدشم به نامزدت همینو بگو بگو تو خراب میشی

داداش ک خیلی خوبه.. من الان به برادرشوهرم میگم داداش.. حرفش منطقی نیست..

تو فامیل ما هم همینجوریه لفظ داداش رو بد نمیدونن 

ولی ایشون نمیدونم چرا اینجوریه دلیل منطقی هم نمیاره من راضی بشم اخه همش میگه تو هیچی از رابطه زناشویی نمی‌فهمی باید به خاطر من کوتاه میومدی 

M❤️S
خب آقا هم نگو ، ببین اصلا صداش نزن چرا اصرار داری بهش بگی داداش ،بعدشم به نامزدت همینو بگو بگو تو خر ...

میگه حرف بقیه برام اهمیت ندارم 

بهش گفتم باشه دیگه اصلا صداش هم نمی‌زنم که تو هم بدت نیاد برگشته میگه نه چرا صورت مسئله رو پاک میکنی 😬😬😬😬

M❤️S
اره به خدا حس میکنم حسودی میکنه تقصیر خود بی عقلم بود از اول خیلی از شوهر خواهرم پیشش تعریف میکردم ک ...

بنظرم یکم حق داره شوهرت 

کلا از اول نباید داداش صدا میکردی 

ولی خب چون از اول اینجوری صدا کردی الان یهو تغییرش بدی خوب نیست 

اون خودش زنداداش شو چجوری صدا میزنه؟! 

تواضعی عزت بخش                                               به خدا تواضع کن و در برابر فرامینش مطیع باش تا زورگویان نتوانند تو را ذلیل و فرمانبردار خود کنند            ارزش هرفرد متناسب با فرمانده اوست 💕
حسودی نمیکنه ؟ببخشید شما که آقا هستین شاید بیشتر موضوع رو درک کنین اگه همسر شما شوهر خواهرشو داداش ص ...

عرض کردم خدمتتون خیلی به سطح فرهنگ خانواده ها بستگی داره.مثلا من توی شرایط خانوادگی ای بزرگ شدم که دغدغه های من خیلی فراتر از این حرفهاس.بستگی به دغدغه های افراد داره.شاید اگه الان ۲۰ سالم بود منم بدم میومد و الان که عاقل تر شدم این چیزا اصلا برام مهم نیس

میگه حرف بقیه برام اهمیت ندارم بهش گفتم باشه دیگه اصلا صداش هم نمی‌زنم که تو هم بدت نیاد برگشته میگه ...

حس میکنم شوهرت بیشتر از تو مذهبیه و اهل رعایت کردن هست براهمین کارای تورو نمیتونه هضم کنه 

بددل بودن یا شکاک بودن هم به این چیزا نیست 

تواضعی عزت بخش                                               به خدا تواضع کن و در برابر فرامینش مطیع باش تا زورگویان نتوانند تو را ذلیل و فرمانبردار خود کنند            ارزش هرفرد متناسب با فرمانده اوست 💕