2777
2789
عنوان

نامزدم 😡🥺🥺🥺تروخدا بگین حق با کیه 🥺

| مشاهده متن کامل بحث + 1610 بازدید | 103 پست
ولی از الان اگه سر این حرفش بهش گوش بدی چون غیرمنطقیه .. بعد ها سوارت میشه و حرف حرف خودش میشه از من ...

اره به این خاطر بهش نه گفتم هی بهش میگم تو دلیل منطقی بیار تا من بهش نگم داداش، برگشته میگه تو اصلا از رابطه زناشویی سر در نمیاری باید تو به خاطر من از خود گذشتگی کنی😑😑

M❤️S

من بودم جلوی همسرم خواهر شوهرم و صدا نمیزدم 

حرف میزدم ولی صدا نمیزدم 

مثلا میخای سر سفره چیزی بزاری نمیخاد بگی داداش بغرمایید بگو بفرمایید 

طوطوخانومم همسر آقا طوطوهه

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

از اون حرفها بود غریبه که نیست شوهر خواهرشه،پشتش رو بکنه بهش؟؟؟ یا بگه هوی واسه اینکه اسمش رو صدا نز ...

نه خیلی مودبانه صحبت کنه من اصلا برادرشوهرم و صدا نمیکنم ولی بی ادبی هم نمیکنم مثلا چیزی تعارف کنم فقط میگم بفرمایید یا میگم چایی می‌خورند بیارم؟ تماممم

اره بخدا اخه مگه چی میشه من اونو داداش صدا کنم با یه داداش صدا کردن اون میشه محرم من؟

خب محرمت باشه مگه چیز بدیه مثلا تو به چشم یک نامحرم بهش نگاه کنی اونجوری که بدتره بهش بگو فرقی با داداشم نداره

امضام نمیاد 
چقدر بهانه گیری میکنهفکر کنم مشکل از جای دیگه اسبنظرم ریشه یابی کن ببین کنترل گر نیست؟

میگم به این خاطر نیست شاید به شوهر خواهرم حسودی میکنه ؟

موقعیت شغلیشون یکیه قیافه اینا هم مثل همین حتی نامزد من بهترم هست پولو و اینا هم اونقدری ندارن نمیدونم به چیش حسودی میکنه

M❤️S
اتفاقاً بهش گفتم میگه بزار بفهمن مهم نظر خودمو خودته و من دوست ندارم تو اونو داداش صدا بزنی

ای خدا از دست این سلطه گری مردها خسته شدم از این همه توقع که زن همیشه باید کوتاه بیاد و بگه چشم 

بگو بابا و مامانم ناراحت میشن 

خواهرم بهش بر میخوره همه ناراحت میشن بگو خوبه من بهت بگم زن برادرتو فلان چیز صدا کنی 

۲۷توهم توطئه یعنی چی؟؟

سنش هم کم نیست ولی ب هرحال عموما مردا تا قبل سی سالگی ب پختگی کامل نمی رسند و یه مقدار غرور کاذب دارند.. حق ک صد در صد با شماست ولی ب هرحال یجوری مدارا کن ک اعصاب خوردی الکی برات درست نشه.. موفق باشی

اره به این خاطر بهش نه گفتم هی بهش میگم تو دلیل منطقی بیار تا من بهش نگم داداش، برگشته میگه تو اصلا ...

به این نمیگن از خودگذشتگی .. باجنقاقشه صدرصد حسودی کرده ، تو زیاد باهاش بحث نکن موضوع بزرگی نیست حل میشه 

میگم به این خاطر نیست شاید به شوهر خواهرم حسودی میکنه ؟موقعیت شغلیشون یکیه قیافه اینا هم مثل همین حت ...

عزیزم فکر کن ببین تو موارد دیگه ای هم پیش اومده که بخواد نظرشو بهت هر جور شده تحمیل کنه؟

یا بخاطر اینکه به حرفاش گوش ندادی قهر یا تنبیه کنه؟