2777
2789

خانما من شوهر خواهرمو ،داداش صدا میزنم از بچگی اینجوری صداش میزدم(حدود ۴۰ سالشه)حالا نامزدم امروز بهم میگه تو دیگه نباید بهش بگی داداش حس خوبی ندارم وقتی میگی داداش انگار محرمته از این به بعد بگو آقای فلانی مثلاً 

بعد من گفتم نه نمیتونم ده ساله یکیو داداش صدا میزنم حالا یهو برگردم با لفظ آقا صدا بزنم یه جوریه و این حرفا حالا نامزدم بهش برخورده ناراحته باهام سر سنگین شده که تو به خاطر شوهرت باید این کارو بکنی من دوست ندارم اینجوری صداش بزنی بهم میگه تو اصلا از رابطه زناشویی سر در نمیاری یکم رو خودت کار کن تو باید به خاطر من کوتاه میومدی 😑

تروخدا بگید حق با کیههههههه😑😑😑😑🥺شما خودتون جای من بودین به حرفش گوش میدین حرفش غیر منطقیه یا نه 🥺

M❤️S

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

بگو چون از من بزرگ تر هست این طوری فکر میکنم احترامشو بیشتر نگه داشتم

معذرت میخوام اینو میگم ولی با همین بهانه بالایی خرش کن

عنوان تاپیکام پر از انرژی منفیه پس شرمنده😅تو برام انرژی مثبت بفرست...💕یه جمله طلایی دارم که میگه هرگز ناامید نشو و همیشه تلاش کن چرا که نا امیدی ابزاری برای پوشش امید هست پس امیدی هست💕
از الان داره حسودی می‌کنه .. بهش بگو خودتم باید بگی داداش 😂😂

اره به خدا حس میکنم حسودی میکنه تقصیر خود بی عقلم بود از اول خیلی از شوهر خواهرم پیشش تعریف میکردم که مرد خوبیه

M❤️S