2777
2789
عنوان

عقد محضری و جشن عقدم تو یه روز باشه

| مشاهده متن کامل بحث + 856 بازدید | 52 پست
خانواده همسرت مث خانواده همسر من رو مخ هستن حالا برا عروسی بچشون که مهمترین مراسم هست دو روز بمونن چ ...

ببین خیلی راه اومدن و همه چی رو واگذار کردن به خودم

چون جایی ندارن بمونن اینجا میگن مزاحم شما میشیم و زیادیم (خواهربرادرای نامزدم هم هستن) 

حالا باز باهاشون حرف میزنم و تو عمل انجام شده قرارشون میدم که حتما بیان

داخل ارايشگاه بگو برات با توربان حجاب درست كننخيلي شيك عاقد هم بيارين سالنو سفره عقد اونجا باشه

راستش دوست ندارم جلوی فامیل خطبه بخونن. راحت نیستم

تو تالار سفره عقد رو میچینیم ولی نظرم اینه روز قبلش بریم محضر. خانواده هنسرم باید بیان فقط

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

ببین خیلی راه اومدن و همه چی رو واگذار کردن به خودمچون جایی ندارن بمونن اینجا میگن مزاحم شما میشیم و ...

خوب فکر کنن رفتن سفر یه روز یه مهمان پذیری هتلی چیزی بگیرن.

دوست داشتن چیز عجیبی نیست شاید خریدن یه بیسکوئیت یه شکلات پاستیل یه پیام یه زنگ همین که توجه کنیم توهستی ارزشمندی و من دوستت دارم هم دوستت دارم هم دلم میخوادکه دوستم داشته باشی

من خودم راه دور بودیم.و خودشون اومدن خونه ما خیلی اذیت شدیم .حتی فکر نکردن برن هتل

دوست داشتن چیز عجیبی نیست شاید خریدن یه بیسکوئیت یه شکلات پاستیل یه پیام یه زنگ همین که توجه کنیم توهستی ارزشمندی و من دوستت دارم هم دوستت دارم هم دلم میخوادکه دوستم داشته باشی
قرار بود روز قبل جشن بریم محضر با خانواده‌ هامونفرداش هم تالار و مهمونا و خلاصولی امکانش نیست اینجور ...

ببین عزیزم اگه روز قبل میخوای بری محضر یه مانتو سفید و روسری یا شال سفید کلا سرتا پاسفید تیپ بزن ومیکاپ صورت فقط برو در حد ارایش روزانه 

فرداش برو میکاپ کامل ولباس عروس وتالار

معتقد به تسلسل 

یعنی میگی قبل محرم شدن موهاتو نبینه؟ما مشهدی میریم اول عقد بالاسر حضرت.اونحا تو حرم کلا حجاب دارن دی ...

نه بابا دیده

محرمیم الآنم 

اون لحظه دوست دارم حجابم کامل باشه

بعد برادرهاش میان کلا اقوام نزدیکمون هستن که نامحرمم. دوست ندارم همش دستم به چادر باشه که از سرم نیعته وگرنه عاقد هم محرممه 😅

ما هم همینکارو کردیم اسی عقد کردیم ی ماه بعدش جشن گرفتیم هم فرصت شد تمرین رقص کردیم هم دنبال میوه ش ...

تاریخ دیگه ای نمیتونیم متاسفانه وگرنه خودم خیلییی دوست داشتم مثل شما فاصله بیفته بین عقد و جشن که یه جا بعد جشن بریم خونه ی خودمون