2777
2789

پاهاشون این مدلیه بعد که درش بیارن کمربندو حالت نمیگیرن پاهاش؟ 

ممکنه اثری: رروش بمونه؟ 

دارم دق میکنم

۱۰روزشه

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

نه اصلا من پسرم 7روزش بود کمربند بست همش استرس داشتم نکنه پاهاش پرانتزی بشه خداروشکر حتی بهتر از داداشش هست هیکلش

ارزومه خدا معجزه کنه ازین روستای لعنتی بریم شهر لطفا هرکی امضام میبینه برای جابجاییمون دعا کنه🙏

نه عزیزم حتما ببنددوتا دختر خاله های من داشتند اولی رو خالم نبست گفت زشته مشکل ایجاد نشه الان دخترش که بزرگ شده پاس میلنگه اما برای دومی که بست ماشاالله الان خیلی خوب و عالی هست

معلم کلاس اول هستم هر سوالی داری میتونی بپرسی 📝📝📝📝✏✏✏✏

ما سه ماه کامل بست ماه چهارم در حد هفته ای یه بار و ماه پنجم هفته ای دوبار بازش میکردیم یه ساعت و ماه ششم برش داشت چون لگنش کامل در رفته بود خداروشکر اون روزها گذشت

ارزومه خدا معجزه کنه ازین روستای لعنتی بریم شهر لطفا هرکی امضام میبینه برای جابجاییمون دعا کنه🙏

نه اصلا من پسرم 7روزش بود کمربند بست همش استرس داشتم نکنه پاهاش پرانتزی بشه خداروشکر حتی بهتر از داد ...

مرسی عزیرم، خیلی امیدوار شدم با حرفت، الان پسرت چند سالشه؟؟ چند وقت تو کمربند بود؟ 

ما سه ماه کامل بست ماه چهارم در حد هفته ای یه بار و ماه پنجم هفته ای دوبار بازش میکردیم یه ساعت و ما ...

دکتر به من گفت ۱ماه، من عذا گرفتم.. خدا نکنه اینهمه مدت طول بکشه😭

دکتر به من گفت ۱ماه، من عذا گرفتم.. خدا نکنه اینهمه مدت طول بکشه😭

شاید برا شما کمتر باشه

نه عزیزم حتما ببنددوتا دختر خاله های من داشتند اولی رو خالم نبست گفت زشته مشکل ایجاد نشه الان دخترش ...

عزیزم،، چه خوب برای اونی که لگنش خوب شد.. خیلی خوشحال میشم پیامای امیدوار کننده میشنوم