2777
2789
عنوان

بچه ها چقد زمینو بزنم ب نام شوهرم

160 بازدید | 14 پست

ی خونه قدیمی ساز دارم ارث پدریمه۱۵۰ متره به شوعرم میگم بیا پول بذار بسازیمش بریم توش زندگی کنیم 

میگه همین مونده پس فردا هی بگی خونمه و فلان بکوبی تو سرم

گفتم نمیگم ولی قبول نمیکنه

بنظرتون پیشنهاد بدم ب اندازه خرجکردش دنگ بزنم ب نامش؟

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

ساده نباش پدرت ساده این خونه رو بدست نیاورده که دخترش بخشش کنه

محرمی نیست وگرنه که خبر بسیار است                                رمق ناله کم و کوه و کمر بسیار است                                                     ای ملائک که به سنجیدن ما مشغولید،                              بنویسید که اندوه بشر بسیار است

عزیزم زمینت ارزش ساختن داره؟؟؟؟ 

میدونی که ساختن سخته و پدرادم را صد بار میاره جلو چشممون بخصوص اگه پول نداشته باشی ....پس اگه میدونی از دوسه میلیارد کمتر نقدینگی داره اصلا پیشنهادشو نده ....بذار بمونه تا به وقتش ...

سالها دویدم ولی به مقصد نرسیدم ..... برای همه منتظرها و من دعاکنید ....
نه اصلا اصلا این کارو نکنسرمایتو برا خودت نگه دار اون خودش باید فکر زندگی باشه

ی خونه خریده پنج سال درگیر دادگاهه

ما خونه پدرشوهرم زندگی میکنیم مستقله ولی خب نمبتونم اونجور ک دوس دارم خرجش کنم چون میدونم میندازنمون بیذون تا چند وقت دیگه همیشه حسرت کابینت قشنگ و خونه قشنگ دارم

2810