2777
2789
عنوان

جدی بگم بیاد خواستگاری ⁉️

| مشاهده متن کامل بحث + 227 بازدید | 21 پست
چند سال بیخبر بودم پیام داد گفت ببینمت همو دیدیم میگه عاشقه الکی گذاشته رفته این حرفا

خب؟ الان میخوای چیکار کنی؟ میخوای بهش بگی زنتو طلاق بده منو بگیر؟ اون اگه آدم بود ولت نمی‌کرد بره زن بگیره حالا هم که گرفته اگه بازم آدم بود به زنش خیانت نمی‌کرد. نمیدونم دلتو به چی این آدم خوش کردی اما به نظرم به خواستگارت بگو نیان اینطوری لطف بزرگی در حقش میکنی

اینا برای دوستی خوبه نه برای زندگیفردا قراره الگوی بچه هاش باشه قراره تو فامیل بهش احترام بذارن آدم ...

اخه میگن پسری که زیادی مثبت مرد قوی نمیشه مه بهش تکیه داد این بنده خدا زیادی حالت مودب و رسمی و اینا داره حتی وقتی از اکسم گفتم فکر کردن حالا کات میکنه ولی حمایت کرد گفت انتخاب اشتباه بوده دیگه نباید بهش فکر کنی خوب شد از اون رابطه اومدی بیرون نمیدونه هنوز میبینمش

💙❤️🤍

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

خب؟ الان میخوای چیکار کنی؟ میخوای بهش بگی زنتو طلاق بده منو بگیر؟ اون اگه آدم بود ولت نمی‌کرد بره زن ...

انتظار ندارم طلاق بده اصلا تازه میدونم شغل الانش هم قسمت زیادیش بخاطر حمایت خانواده زنش داره ولی با هم تفاوت فرهنگی زیادی دارند خانواده همسرش مذهبی و سنتی و حجابی خودش اصلا اینجوری نبود و نیست داره تظاهر میکنه 

💙❤️🤍

اخه میگن پسری که زیادی مثبت مرد قوی نمیشه مه بهش تکیه داد این بنده خدا زیادی حالت مودب و رسمی و اینا ...

برو پیش روانشناس واقعا حرفات و طرز فکرت نرمال نیست. منم همسن توم اما اگه مردی تو زندگیم باشه ببینم قبلا هزار جور کثافت کاری کرده هیچ اعتمادی بهش ندارم و حتی اونو لایق هم صحبتی با خودم نمیدونم حالا این که میگی ازش خوشم میاد بستگی به اخلاق خودت داره شاید خودتم آدم بی پروایی هستی و برات عادیه ببخشید خیلی رک گفتم

انتظار ندارم طلاق بده اصلا تازه میدونم شغل الانش هم قسمت زیادیش بخاطر حمایت خانواده زنش داره ولی با ...

خب پس زندگی شخصیش به خودش مربوطه و شما حق کوچکترین کنجکاوی نداری. بلاکش کن و سرت تو زندگی خودت باشه

خب پس زندگی شخصیش به خودش مربوطه و شما حق کوچکترین کنجکاوی نداری. بلاکش کن و سرت تو زندگی خودت باشه

همو دیدیم چند بار برگشته به غلط کردن افتاده میگه لحظه ای نبوده به یادم نباشه اصلا 

💙❤️🤍

همو دیدیم چند بار برگشته به غلط کردن افتاده میگه لحظه ای نبوده به یادم نباشه اصلا

شما به چه حقی چند بار با مرد متاهل قرار گذاشتی؟این که اون آدم به غلط کردن افتاده یا نه چه ربطی به تو داره؟ چرا واسه شخصیت خودت ارزش قائل نیستی؟