2777
2789
عنوان

جدی بگم بیاد خواستگاری ⁉️

227 بازدید | 21 پست

یه سالی هست رل هستیم شرایطش قبلا گفتم خوبه از هر لحاظ شغل و ماشین و واحد مسکن مهر داره حمایت میکنه مهربونه کادو میخره دوست داره مسافرت ببره و اینها فقط یکم بچه درس خون و بچه مثبت بوده همیشه بجز من فقط زمان دانشجویی یکی رو دوست داشته اونم در حد صحبت و جزوه و اینا بوده یکم حس میکنم اون حالت باحال پسر جذابا رو نداره چند بار خودش و خانواده اش خواستند بیان گفتم آمادگی ندارم حالا بهش فکر میکنم همین ایرادش تو دلم نمیشینه. 

از اون طرف اکس در حال حاضر متاهل سمی هم زنگ و قرار که عاشقتم و اشتباه کردم و میخوامت و از این حرفا ، این پسره رل فقط ویژگی منفی تو دلم همین بچه مثبتی هست از اونا که همه کار میکنند که خوشحالت کنند اصلا هیجان و اون دراما و اینا نداره. 

💙❤️🤍

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

من‌نفهمیدم بالاخره پسره به دلت نشسته یا ن؟

از همه نظر پسر خوبیه فقط اون یه تیکه زیادی مثلا بودن اذیتم میکنه اون حالت قدرت مردانه و اخم و ابهت توش ضعیفه

💙❤️🤍

چند سالته که دنبال هیجان ودرامایی پسری خوبه که همه کار بکنه خوشحالت کنه هیجان چیه

این میخواد خانم اکس متاهلش بیاد گیساشو بکشه بلکه هیجان بیاد سراغ

کاربری دست دونفره دوستان  .این کاربری متعلق به منه که تنبلی تخمدان دارم چون دوستم معلقه تایه مدت اونم بااکانت من. میاد با تچکر لطفا دیگرنپرسیدثدیگرنپرسید دوستان دوستم از معلقی دراومد تاپیکای زایمان وطبیعی نوزاد قبل نهم ابان برای دوستمه

دلت میخواد دختر باز و خیانت کار باشه؟

اکسم هر روز در حال خیانت بود ولی جاذبه داشت از این پسر باحالا بود همش زندگیش هیجان داشت رفیق و دور دور و مسافرت 

💙❤️🤍

خاستگار به کنار اما این وسط چرا حرف اکس متاهل رو زدی؟ خودت میدونی متاهله دیگه حتی حق نداری در موردش حرف بزنی و باید بلاکش میکردی. به نظرم اجازه نده اون آقا بیاد خاستگاری چون هنوز ثبات اخلاقی نداری و دنبال هیجانی

اکسم هر روز در حال خیانت بود ولی جاذبه داشت از این پسر باحالا بود همش زندگیش هیجان داشت رفیق و دور د ...

اینا برای دوستی خوبه نه برای زندگی

فردا قراره الگوی بچه هاش باشه قراره تو فامیل بهش احترام بذارن آدم حسابش کنن

پروفایل عکس خودم نیست
خاستگار به کنار اما این وسط چرا حرف اکس متاهل رو زدی؟ خودت میدونی متاهله دیگه حتی حق نداری در موردش ...

چند سال بیخبر بودم پیام داد گفت ببینمت همو دیدیم میگه عاشقه الکی گذاشته رفته این حرفا 

💙❤️🤍

۳۰ سالته پسری ک همش خیانت میکرده میگی جاذبه داشته؟ببخشید نرمال نیستی اصلا

ببین دیدی بعضی پسرا مثلا خیلی زور میزنند دختر محلشون بده این اولی از ایناست یه جوری میگم اگه تو دل برو بود خب قبلا دوست دختر میگرفت حداقل فاز بچه مثلا درسخون ها داره. 

اکس ولی از اون پایه ها بود میدونی چی میگم اهل به خودش رسیدن و دنبال دوستا و اینا 

💙❤️🤍