2777
2789
به من سونو میگفت ریزهدکترمو عوض کردم از بس استرس میداددکتر جدید میگفت خیلیم عالیه و همه میگفتن دکتره ...

جالبه همیشه سونو عقبتر نشون میداد و رشدشو میزد ده روز عقبتر از سن پری

قدش هم ۵۲بود

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

وزنش خوبه که ....توی ۲۹ هقته دختر من ۹۰۰ گرم بود ...

الکی استرس داده بهت ...

تغذیه ات درست کن .لیدی میل هم خوبه روزی بک بار ...کاکائویی متل شیر کاکاوه

مشاور و روانشناس هستم.دارای مدرک فوق لیسانس.. سوالی بود در خدمتم 😊
680 گرمه الان از الان میتونم لیدی میل بخورم

عزیزم بچه کاملا نرماله تو۲۴هفته باید بین ۶۰۰تا۷۰۰گرم باشه اون چ دکتری بوده

حالابری پیش دکترزنان پودرودارومیده 

تازه دکتر من میگه الان وزن جنین مهم نیش جنین ۳۳هفته ب بعد خوب رشد میکنه و وزن میگیره ماههای ۸ب بعد ن الان

فقط 6 هفته و 5 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
امروز ۲شهریور۱۴۰۳ ساعت ۱۶و۳۰دقیقه اولین لگدزدنای نی نیمو فهمیدم الهی قربونش برم دخترنازم نفس مامان  خدایا مسافرکوچولوموسپردم بخودت بسلامت ب مابرسون  
آسپرین بچه رو درشت میکنه؟منم بخورم؟هفته ۳۲ هستم میخوام بچه ام درشت باشه

اسپرین خون رسانی به بچه رو زیاد میکنه

سر خود نخور

من هفته ۳۵ قطع کردم اسپرینو به خواست دکتر

عزیزم شما حامله ای زن حامله یه استامینوفن رو باید با مشورت دکتر بخوره چ برسه ب آسپرین

تاريك انديشان هميشه سعى مى كنندزنان را در «سياهى» نگه دارند؛آنها از روشن شدن ذهن زن مى ترسند !چون خوب ميدانند اگر زن بداند،به فرزندانش هم ياد ميدهد !

سرخورد نخورد اسپرین باعث رقیق شدن خون میشه اگه خونت مشکل نباشه اسپرین بخوری ممکنه مشکلی پیش بیاد اسپرینیو ب هرکسی نمیدن

1
5
10
15
20
25
30
35
40
امروز ۲شهریور۱۴۰۳ ساعت ۱۶و۳۰دقیقه اولین لگدزدنای نی نیمو فهمیدم الهی قربونش برم دخترنازم نفس مامان  خدایا مسافرکوچولوموسپردم بخودت بسلامت ب مابرسون  

بچه ریز زودتر وزن میگیره. الانم خیلی وقت داری. سعی کن توی خوردن مغزیجات زیاده روی نکنی به اندازه بخور عالیه.سبزیجات زیاد بخور. سیب و پرتقال بخور. مواظب فشار بارداری باش. آسپرین بخور. فعالیت نرمال داشته باشه تا بچه وزن بگیره. کم تحرکی باعث‌کم وزنی هم میشه. هر شب قبل خواب شیر بخور واسه قندخونم عالیه.

عزیزم شما حامله ای زن حامله یه استامینوفن رو باید با مشورت دکتر بخوره چ برسه ب آسپرین

عزیزم خب اینجا همه حامله ایم دیگه😁😁

فقط 4 هفته و 3 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
سرخورد نخورد اسپرین باعث رقیق شدن خون میشه اگه خونت مشکل نباشه اسپرین بخوری ممکنه مشکلی پیش بیاد اسپ ...

اگه دکترم تایید کنه و بخورم بچه ام تپل و درشت تر میشه؟

1
5
10
15
20
25
30
35
40
اگه دکترم تایید کنه و بخورم بچه ام تپل و درشت تر میشه؟

نمیدونم.اما برای تپلی بچه بجای قرص و چیزای شیمیایی انینارو بخور ب من دکتر تغذیه داده

هفته ای دوبارماهی

روزی ده عدد یا پسته یا بادوم درختی

اسفناج هفته ای دوبار

خرماروزی ۴عدد

شیرروزی ۳لیوان

ذرت

اینامخصوص وزن گیری جنین و وزن مادرروهم بالانمیبره

1
5
10
15
20
25
30
35
40
نمیدونم.اما برای تپلی بچه بجای قرص و چیزای شیمیایی انینارو بخور ب من دکتر تغذیه دادههفته ای دوبارماه ...

اکثرشونو میخورم عزیزم ♥️♥️ممنون از راهنماییتون زنده باشید

1
5
10
15
20
25
30
35
40