2777
2789

اره واسه من ۱۵ هفته دقیق گفتن

برای من هیچکس دوبار عزیزنمیشه ...هرچی بودهمون بار اول بود  غم که ازحدبگذرد دل حس پیری میکند،سن هرکس راغمش اندازه گیری میکند.برای توهمین کافیست که طرزنگاه کردنم به تودیگرمثل سابق نمیشود.... 

اره برامن ۱۲هفته دکتر احتمالی گفت دختره تو ۱۵هفته قطعی گفت دختره

فقط 7 هفته به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
امروز ۲شهریور۱۴۰۳ ساعت ۱۶و۳۰دقیقه اولین لگدزدنای نی نیمو فهمیدم الهی قربونش برم دخترنازم نفس مامان  خدایا مسافرکوچولوموسپردم بخودت بسلامت ب مابرسون  

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

انومالی ۱۸هفته

برای من هیچکس دوبار عزیزنمیشه ...هرچی بودهمون بار اول بود  غم که ازحدبگذرد دل حس پیری میکند،سن هرکس راغمش اندازه گیری میکند.برای توهمین کافیست که طرزنگاه کردنم به تودیگرمثل سابق نمیشود.... 

من ی انومالی ۱۳هفته دادم ی انومالی ۱۹هفته

فقط 7 هفته به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
امروز ۲شهریور۱۴۰۳ ساعت ۱۶و۳۰دقیقه اولین لگدزدنای نی نیمو فهمیدم الهی قربونش برم دخترنازم نفس مامان  خدایا مسافرکوچولوموسپردم بخودت بسلامت ب مابرسون  

من آنومالی میدم الان نمیرم ...ولی بارداری اولم شانزده هفته رفتم جنسیت درست گفتن برام

تولد دخترم  هستی بزرگترین معجزه زندگیم بود،خدایا شکرت که منم بالاخره مامان شدم 😍خدا جونم هزار بار شکرت که دوباره دارم مادر میشم ۵شهریور آزمایش بتام مثبت شد🥰
برای آنومالی مثانه باید پر باشه یا خالی کلا مقدمات خاصی می خواد

اونجایی که من رفتم گفتن لازم نیست مثانه پر باشه 

اونجایی که من رفتم گفتن لازم نیست مثانه پر باشه

ممنون منم با خودم میگم بچه بزرگه دیگه ولی نت زده پر باشه بارداری اولم هم یادم نیست 

لطفا واسه کسی که خیلی سختی کشیده ولی الان تو سخت ترین روزهای زندگیشه دعا کنید 
ممنون منم با خودم میگم بچه بزرگه دیگه ولی نت زده پر باشه بارداری اولم هم یادم نیست

بعضی جاها میگن باید پرباشه بعضی جاهاهم نه رفتی از منشی بپرس

مرسی برام دعا کن همه چی خوب باشه عصر وقت دارم

انشالله عزیزم