2777
2789

داداشم دو سه ماه پیش نامزد کرد برای خرید قبلش به عروس گفت گرون تر ۲۰ تومن انگشتر برندار. تو مغازه انتخابش یه انگشتر ۵۰ میلیونی بود به زور راضی شد یه ۳۵ تومنی انتخاب کرد و داداشم خرید. کیف و کفش چرم ۶ میلیونی و ... حالا هفته پیش برای خرید سرویس رفتیم برادرم باز بهش گفت نهایتا سرویس ۱۷۰ میلیونی انتخاب کن. عروس و مادرش همه انتخاب هاشون بالای ۳۰۰ میلیون.. بیاین تا ادامشو بگم

خلاصه. به داداشم گفتم مگه پولت و نگفتی بهشون . گفت چرا می‌دونن. بیرون وایسادیم بهشون گفتم پولش تا نهایت ۱۷۰ ه تو این رنج انتخاب کنید . خود عروس گفت به هر قیمتی که خرید نمیکنم باید خوشم بیاد. و یکی و‌خوشش‌اومده بود ۲۸۰ گیر که اونو بخریم. جر و بحث میکردن باداداشم. عروس کاملا عصبی. در یه مغازه رو کوبوند.راشو از ما جدا کرد. با حالت تشر به مادرش گفت این مغازه های اشغال دونی چیه منو می‌بری و .... فرداش تمام وسیله های نامزدی و پس فرستادن گفتن نامزدی به هم خورد ! 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

داداشم اوکی بود. حالا بعد دو سه روز دوباره با دختره شروع کرده صحبت کردن. اومده به خانواده میگه میخوامش یه راهی پیدا کنید برگردیم ! خانواده هم اصلا کنار نمیان چون واقعا بی احترامی کردن. سر یه سرویس طلا آخه ! بعد رفتار های عروس افتضاح .. مادرش تیکه و طعنه 

من حتی نمیخوام عروسی بگیرم چون مخارج الکی میره بالا...چه برسه به خرید طلا وشیر بها وخرجای الکی😉😊🤭✌️

🇵🇸در انتظار بهار🇮🇷                                                                             😉😊😇😅🤩💚🩷🌸🥳🌺

به نظرم یه جوری داداشتونو قانع کنید بیخیال بشه ما هم یه عروس اینجوری گیرمون اومد که به هیچ صراطی مستقیم نیست تازه بهش بر هم میخوره که مگه از بقیه چی کم داره بابا خب باید نگاه به جیب شوهرت کنی دیگه