2777
2789
عنوان

شکستگی دست و پای بچه

67 بازدید | 9 پست

دخترم تقرببا ۳ ماه پیش دستش مو برداشت دوباره دیشب از مبل افتاد مچ دستش آسیب دید نمیدونم شکسته یا نه میبرمش دکتر امروز

چرا اینطوری میشه؟ نکنه چیزیش کمه😔

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

طفلی بچه جقدر اذیت شده.

نمیدونم شایدم جهتی که میخوره باعث میشه 

صدقه بده براش

آزمایش هم بگو دکتر بنویسه دز هرحال خیالت راحت بشه

خود من یه لیز خوردگی ساده  تو خونه باعث شد انگشت پام بدجور بشکنه ولی طوری که انگشتم رفت زیر بدنم خوب طبیعی بود 

دوسالشه بچه بزرگم اینطوری نبود دارم از دلشوره میمیرم

من بچم 5 سالش بود دستش شکست اینجوری گفت دکتر 

ببین بستگی به استخونای بچه هم داره بعضیا طریفن بعضیا درشته استخوناشون 

نگران نباش حالتو میفهمم من دلم پاره شد تا دست بچم رو گچ گرفتن خورد تو تعطیلات دکتر نبود 3 روز طول کشید تا دکتر ببینه و بگه گچ بگیر دستش کج شده بود  اصلا یجوریا

طفلی بچه جقدر اذیت شده.نمیدونم شایدم جهتی که میخوره باعث میشه صدقه بده براشآزمایش هم بگو دکتر بنویسه ...

نمیدونم حالم خیلی بده دعا کن چیزی نباشه خیلی نگرانم

من بچم 5 سالش بود دستش شکست اینجوری گفت دکتر ببین بستگی به استخونای بچه هم داره بعضیا طریفن بعضیا در ...

بمیرم برات بچه من چندماه پیش دستش شکست حالتو‌میفهمم تازه مو‌برداشته بود ولی من مردم الانم خیلی میترسم نمیدونم ضرب دیده یا چیزی شده اصلا ندیدم چطوری افتاد داشت بازی میکرد

نمیدونم حالم خیلی بده دعا کن چیزی نباشه خیلی نگرانم

نگران نباش بعیده نهایت ویتامین دی بدنش کم باسه نمیدونم البته ولی بعیده مورد حاد باشه 

بچه ها ظریف ترن

جهتی که زمین میخورن مهمه 

حتما براش صدقه بده 

خدا حفظشون کنه تا بزرگ بشن ماها از نگرانی پیر میشیم نه از افزایش سن

نگران نباش بعیده نهایت ویتامین دی بدنش کم باسه نمیدونم البته ولی بعیده مورد حاد باشه بچه ها ظریف ترن ...

فدات شم ممنون توروخدا دعا کن‌اخه اونروز میگفت کمبود ویتامین دی دور از جون دورازجون باعث دیابت میشه تو بچه ها یکی از فامیلام بچه اش دیابت گرفته منم خیلی میترسم 

مادرشدن چقدر سخته

فدات شم ممنون توروخدا دعا کن‌اخه اونروز میگفت کمبود ویتامین دی دور از جون دورازجون باعث دیابت میشه ت ...

نه به این شدت

بچه دوستم آزمایش داد  کمبود داشت دکتر براش آمپول نوشت الانم ۷ ۸ سال گذشته و هیچ مشکلی نداره