2777
2789
عنوان

مامانم افسردگی داشت

186 بازدید | 15 پست

بچگی منو و خواهر برادرام بادعوای مامانم گذشت الان که فکر میکنم میبینم مامانم افسردگی داشت همینم باعث شده بود در طی روز مدام غر بزنه و از همه کارهامون گلایه و شکایت کنه. ماهرکاریم میکردیم بازم از نظر مامانم ما بچه های بی عرضه و تنبل بودیم مامانم فقط سرش به خونه داری مشغول بود دریغ از اینکه یه ذره به خودش برسه و برای خودش وقت بزاره از وقتی که خاله ام تو اوج جوونی فوت کرد که رفتاراش بدترهم شد دیگه هرروز گریه میکرد توخونه و با بابام بحث و دعوا داشتن الان که ما بزرگ شدیم هممون تبدیل به آدم های ترسو و بزدل شدیم و افسردگی بینمون موج مکزیکی میره .الان خودمم دارم تو زندگی زناشوییم اخلاقم داره شبیه مامانم میشه .توروخدا یه راه حلی چیزی بدین که دوباره رفتارهای مامانمو تو زندگییم پیاده نکنم

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

برو روان درمانگر 

والی میشی نسخه وم مادرت 

من توجه کردم هرکدوم مراقب نبایم میشیم نسخه دوم همون مدل رفتاری که ازش بدمون میادچون ازهمون نقطه اسیب روانی دیدیم و تروما حل نشده داریم 

کاش میشد از کسانی که مرده اند پرسید: آیا بالاخره رنج های بشر  پایان یافت؟

مادرشوهرمنم خیلی افسرده و هست وغرمیزنه بچهاشم همینطور ترسو و بی اراده شدن از بس توسرشون میزنه ک شما بی عرضه این وفلان  من یه مدت خونه مادرشوهرم زندگی کردم اوایل ازدواج افسردگی خیلی شدید گرفتم هزارتا دکتر رفتم خوب نشدم  خونمو جدا کردم خداروشکر اون حالتام ازبین رفت و ب زندگی امیدوارترشدم خداروشکر

خـــــ❤ـــــدارو چــــــه دیــــدی رفیــــق شـــاید شد❤ اگر مادر شدی یادت نره اول تو باید شاد و قوی باشی تا بتونی شاد بزرگش کنی یک بچه از همون روز تولدش نگاهش به خنده های مادرشه نه رنگی بودن اتاقش... ❤
مادرشوهرمنم خیلی افسرده و هست وغرمیزنه بچهاشم همینطور ترسو و بی اراده شدن از بس توسرشون میزنه ک شما ...

مامان منم انقد تو گوش ما خوند که شما عرضه هیچ کاری ندارین که الان هممون تو زندگی پسرفت کردیم.طوری که من اصلا واسه کنکور نمیخوندم چون فکر میکردم تهشم اگه بخونمم بازم هیچ جا قبول نمیشم

2810