2777
2789
عنوان

برای خرید سیسمونی لطفا کمک کنید

336 بازدید | 28 پست

دوستای عزیزم لطفا بگید تخت و کمد بچه از کجا بگیرم مناسب تره؟ اصلا چه مدل بگیرم بهتره؟

موضوع بعد لباسای بچرو شماها چی پیشنهاد میدید؟ چند تا بگیرم از هر سنی؟ دوست ندارم جوری شه لباسایی که میگیرم خیلی کاربردی نباشه یا انقدر زیاد باشه که کوچیک شه براش و استفاده نشه

نگاه کن به فصل . هروقت به دنیا میاد هوا گرمه یا سرد. ببین مثلا سنشو درنظر بگیر و بعد لباس بخر. پک لباس صفر و یک و دو رو براش بگیر از هر کدوم دو دست .بعدش برو سراغ لباس های بیرون از خونه مناسب سنش حساب کن ببین اندازه شه یا نه . یه دست تشک فانتزی و یه دست هم دم دستی براش بگیر. لوازم بهداشتی و شیشه و اینجور چیزا رو هم خود سیسمونی ها برات میزارن. یه ماشین لباسشویی کوچیک هم حتما بگیر که با دست نخوای لباساشو بشوری. اسباب بازی و اینجور چیزارو هم فقط درحد اینکه تو کمدش بچینی بگیر ....کالسکه اگه نیازت نیست و همیشه با ماشین اینور اونور میرین نگیر به جاش صندلی ماشین بگیر. یه کریر بگیر که هروقت میرین بیرون راحت باشی

عزیزم من تخت و کمد پسرمو از دلاوران خریدم عین همین که من خریدم توی مغازه توی ولیعصر ۴تومن بود ولی من تخت و کمد و خریدم ۱۵۰۰

برای آدم های کنارمون عاقل ترین آدمیم،برای اونکه دوستش داریم بچه ترین

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

کدوم منطقه هستی؟برای لباس هم من از افسریه و مهران یه پاساژ بود خرید کردم.

سعی کن زیر دکمه دار استین دار استین کوتاه و بی استین بگیری با شلوار و بلوز برای روش

من سرویس روتختی و تشک لبه دار و دو تا تشک و پتو و خیلی چیزای دیگه رو دادم دوختن برام.قیمتش خیلی برام بهتر شد.۲۰۰ تومن پارچه شد ۵۰۰ هم مزد دوخت دادم 

2810