2777
2789
عنوان

آیا این بی بی چک مثبت کاذبه🥺عکس

| مشاهده متن کامل بحث + 526 بازدید | 69 پست
خب هم بلافاصله هاله انداخت وپنج دقیقه نشده هم پرنگ شد خط دوم نمیدونم دیگه اول باره که بی بی چک میزنم ...

خب پس مثبته

من فکر کردم میگی بعداز دو دقیقه دو خط افتاد

برند بی بی چکت خوبه منم بارها ازش استفاده کردم و هر بار چه منفی چه مثبت درست نشون داده برام

عزیزم ببخشید من یه سوالی داشتم ازتون شما اون اوایل هفته دو یاسه شکمتون و زیر نافتون سفت شده بودآخه م ...

نه عزیزم .من تنها علائمم این بود ک سینه هام دردناک بودن و خیلی خسته بودم خیلی خوابالود 

وقتی ام ۵ روز از موعدم گذشت معده ام بیچارم کرد ضعف میرفت و حالت تهوع هام شروع شد

فقط 18 هفته و 3 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
☆و زمانی که هیچکس برایت نمانده، خدا با تو می ماند🦋

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

انشاالله همین طور باشه که میگی♥️بخدا انقدر نی نی دوست دارم که تمام این چیزاشو با جون و دل تحمل کنم😍

منم مثل شما روزی ک مثبت شد باورم نمیشد تایپیک زدم ممکنه بخاطر کیست مثبت شده باشه😁

بازم باورم نمیشد تااااا ۷ هفته ک شدم صدای قلبش شنیدم

انشالله شما هم برو ازمایش با خبر های خوب برمیگردی

فقط 18 هفته و 3 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
☆و زمانی که هیچکس برایت نمانده، خدا با تو می ماند🦋
خب پس مثبتهمن فکر کردم میگی بعداز دو دقیقه دو خط افتادبرند بی بی چکت خوبه منم بارها ازش استفاده کردم ...

انشاالله🤲🏻🥺

به قول فروغ فرخزاد:                                                          تو خوب باش، آن کس که فهمید قدر میداند                         وآن کس که نفهمید،روزی دلش برای تمام خوبی هایت تنگ میشود🧸❤
منم مثل شما روزی ک مثبت شد باورم نمیشد تایپیک زدم ممکنه بخاطر کیست مثبت شده باشه😁بازم باورم نمیشد ت ...

انشاالله ممنون عزیزم بخاطر راهنمایی هات

به قول فروغ فرخزاد:                                                          تو خوب باش، آن کس که فهمید قدر میداند                         وآن کس که نفهمید،روزی دلش برای تمام خوبی هایت تنگ میشود🧸❤

عشقم این مثبته

کامنت که میزارم چون تاپیک زدی نظر خواستی نظرام طبق تجربمه و چیزایی که یاد گرفتم پس مطمئن نیستم برای شما هم پاسخگو باشه چون من فقط بخش کوچکی از مسئله شما رو توی تاپیک دیدم نه تمام ماجرا و جوانب رو پس خدایی نکرده با یه پیشنهاد و طناب پوسیده من نری توی چاه و بهتره به عقلت رجوع کنی …

عشقم این مثبته

انشاالله عزیزم لطفا برام دعا کن امروز میخوام برم دکتر برام آزمایش بنویسه خیلی استرس دارم🥺🤦🏻‍♀️

عشقم این مثبته

عزیزم تاپیک بی بی چک تون را دیدم که گفتید ۷ تا زدید مثبت شده ولی آزمایشتون منفی شده 

به کل نا امید شدم🤦🏻‍♀️بالاخره باردار بودید یانه؟

عزیزم تاپیک بی بی چک تون را دیدم که گفتید ۷ تا زدید مثبت شده ولی آزمایشتون منفی شده به کل نا امید شد ...

عزیزم بی بی چک اشتباه نمیکنه از من  جنین نتونسته رشد کنه خراب شده

مدتی هست درگیرم

کامنت که میزارم چون تاپیک زدی نظر خواستی نظرام طبق تجربمه و چیزایی که یاد گرفتم پس مطمئن نیستم برای شما هم پاسخگو باشه چون من فقط بخش کوچکی از مسئله شما رو توی تاپیک دیدم نه تمام ماجرا و جوانب رو پس خدایی نکرده با یه پیشنهاد و طناب پوسیده من نری توی چاه و بهتره به عقلت رجوع کنی …

عزیزم چی شدمثبت شدی؟

بله فعلا امروز میخوام برم جوابو نشون دکترم بدم که بببنه نرماله یا نه عدد بتا

عزیزم چی شدمثبت شدی؟

از زمانی که مثبت شده انگار نگرانی هام سه برابر شده 

همش استرس حاملگی پوچ یامولار وسقطش را دارم که نکنه خدایی نکرده اتفاقی براش بیفته

لطفا اگه میتونی برام دعا کن خدا خودش برام نگهش داره 

وصحیح وسالم باشه

من سر نمازم هر روز چشم انتظارا را دعا میکنم انشالله خدا دامن شما را هم سبز کنه

راهکار های را که بهت گفتم دو ماه تو روزای که نوشتم انجام بده ماه سوم وچهارم اقدام کن انشاالله که نتیجه بگیری🌹

2810