2777
2789
عنوان

بچم نمی ذاره پوشک پاش کنم

266 بازدید | 33 پست

۱۵ ماهشه

شب تا صبح خیلی بیدار میشه

دست می گیره که پوشکش رو در بیارم

تا شلوار و پوشکش رو در میارم ،دمر میشه دیگه اجازه نمی ده پوشک و شلوار پاش کنم

بعد جیش که  داره تا صبح کلی غلت می زنه،نه جیش می کنه نه میذاره پوشک کنم

آخرش بعد از کلی  غلت زدن یهو جیش می کنه

حالا یا تو جاش،یا من به زور جیغ و داد پوشک می کنم تو پوشک

به نظرتون ممکنه عفونت ادراری باشه؟

تو بیداری اینجوری نیست که با جیش کردن اذیت شه،ولی کلا پوشک دوست نداره

هر وقت می خوام پوشک عوض کنم مکافات داریم

ببریدش دسشویی ببینید امادگی داره برای اینکه پوشک بشه یا نه ....

یه ازمایش ادرار بدید مشخص میشه 

یا مارک پوشک رو عوض کنین 

فقط 8 هفته به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

عزیزم اذیته میبندیش یه تشک مشمایی بنداز زیر پاش شب تا صبح بازش بزار بچه منم شبا بازه

اینایی ک.میشینن میگن زن باید فلان باشه و بیسار باشه همش الکیه.زن فقط باید مستقل باشه بخصوص از  لحاظ مالی .دعا کنید منم شاغل بشم 😍تو تاپیک های معرفی کتاب خوشحال میشم تگ م کنید همچین اگر کتاب خون هستین کتاب های خوبی ک خوندین رو بهم بگین خوشحال میشم 🌺🤍

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

پسر من همینقدری یا شاید یه ماه بزرگتر بود نمیذاشت پوشکش کنم پوشک نمیکردم تند تند میبردمش دستشویی راحت از پوشک گرفتمش شبا هم عادت داشت جیش داشتنی انقدر غلت میزد و نق میزد میفهمیدم جیش داره میبردمش امتحان کن شاید تونستی بگیریش

دیگه داره میگه پوشک نمیخوامی چی بنداز زیرش که نم پس نده و بدون پوشک بخوابه

کلا شبا بدون پوشکه

یه چیزی میندازم زیر پاش بعدا میشورم

یه مشکلی که داره وقتی جیش داره خیلی بیدار میشه،نق می زنه و غلت می زنه تو خواب

وای ۱۵ ماهشه شاید دوس داره تو دسشویی جیش کنه هروقت دیدی دسشویی داره ببرش دسشویی لنگاش باز کن جیش کنه ...

کاپ بزار انقدر راحت میشی که حد نداره من دیروز یادم رفته بود پریودم در این حد راحته

کلا شبا بدون پوشکهیه چیزی میندازم زیر پاش بعدا میشورمیه مشکلی که داره وقتی جیش داره خیلی بیدار میشه، ...

خب ببرش دستشویی دیگ آب بگیری اونجاش جیش می‌کنه تو دستشویی 

خدا خیرش بده و بچه خوبیه

بچه های من تا ۳ سالگی دهنشون باز بود زار زدن  ک‌پوشک کن

مامان دوتا بچه پشت سرهم😍😘⁦❤️⁩فاصله سنی یک سال و چندماه⁦👨‍👩‍👧‍👦⁩💐خدایا به همه خونه خوب و بزرگ بده💖⁦❤️⁩
کلا شبا بدون پوشکهیه چیزی میندازم زیر پاش بعدا میشورمیه مشکلی که داره وقتی جیش داره خیلی بیدار میشه، ...

بچه فهمیده و عاقله نمیخواد تو جاش جیش کنه تو که علائمشو میشناسی ببرش دستشویی جفتتون راحت میشید

2810