2777
2789
مادر بحق فاطمه زهرا با دلی شاد برگردی خونه دخترم الهی بحق دچار سوخته حضرت زنیب تمام مریضا شفا پیدا ک ...

فدات بشم مرسی که انقد مهربونی

من دیشب تا صبح کابوس سنو رو دیدم😔

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

ایشالا خوب میشی خبرخوششم بیابده

برا سلامتیم لطفا ی صلوات بفرستین ممنون.                        تا ابد جهان منی جان منی🩵🩵 m                                 ترک هستم ارزوی سلامتی همه رو دارم  
اخه یچی هست ۶ماه شده باید چکش کنه از اونه که میترسمامیدم ب خداست ایشاالله لب خندون میام بیرون از سنو ...

مادر منم کیست داره،توده هم داره،هر۶ماه میره واسه چکاب،میگن بزرگتر بشه باید جراحی بشه،ولی ۶ساله هیچ نشده،

بخاطر قرصای هورمونی که چند سال خورد ایجاد شدن

مادر منم کیست داره،توده هم داره،هر۶ماه میره واسه چکاب،میگن بزرگتر بشه باید جراحی بشه،ولی ۶ساله هیچ ن ...

منم چندساله فیبرواندوم و کیست دارم مشکل نداشت تا حالا

چندماه پیش رفتم سینمو با دست چک کنم بافت سینه رو فکر کردم تودس انقد دست زدم پوستش رفت روش یخ گذاشتم اصلا نگم افتضاش کردم

رفتم سنو گفت هیچی نیست فقط روم نمیشه توش بنویسم مریض اینکارو با خودش کرد

من نمیخواستم اینطور شه روش قرمز شده بود یخ گذاشتم ورم بخوابه پوستش از سرما رفت

دوهفته بعد دلم طاقت نیاورد رفتم جای دیگه سنو گفت دوتا توده ریز میبینم ۴/۷میل و ۳/۷میل گفت نامنظمه اما نامنظمیش به بدخیمی نمیخوره دوماه دیگه سنو بده من از ترسم هرماه تا چندماه سنو دادم دکتر سنو هم دیگه دعوام کرد گفت من بهت میگم چیزی نیست چرا میترسی ما به مریض میگیم هست برو نمونه بده میگه واس پول گرفتنه به تو میگیم چیزی نیست میگی هست

برد پیش بهترین جراح شهرمون باهام کلی صحبت کرد گفت نگران نباش و کلی توضیح داد گفت ۶ماه دیگه برو سنو چکاپ برو الان ۶ماه شده 

خیلی میترسم دیشب تا صبح کابوس دیدم ک دکتر سنو میگه بزرگ شده برو نمونه بده....خیلی حالم بده اصلا فکر کنم دارم میرم تو اتاق سنو غش کنم

منم چندساله فیبرواندوم و کیست دارم مشکل نداشت تا حالاچندماه پیش رفتم سینمو با دست چک کنم بافت سینه ر ...

همه میگن چیزی نیست،باز شما میگی هست😅😅😅خیالت راحت،حساسیت الکی داری به خرج میدی

2810