دوستای قشنگم مدتی بود من یکی از آقایون که اقوام من هستن همدیگر تقریبا ۸ سال پیش اینستا دنبال کردیم ، فقط ارتباط من ایشون در حد لایک عکس بود ! این دنبال کردن ۵ سال ادامه داشت تا اینکه بعدا اینستام پاک کردم دیگه تموم شد ! ولی تو این مدت چه رفتارای زشتی که با من اطرافیان این آقا نکردن 😐 خواهر این آقا و دوتا از دختر خاله ها ابن آقا من بدون دلیل بدون رفت آمد صحبت چیزی باشه بینمون بلاک کردن 😶 دلیلش سالهای سال نفهمیدم خواهر این آقا چشم من نداشت با همون دختر خاله هاش ! همیشه میگفتم مامان من کاری نکردم نمیدونم چی شده چرا اینطور میکنن !
مدتی گذشت برادر کوچکتر این آقا اومد خواستگاری من ؛ من جواب رد دادم !
بعد سالها که هشت سال گذشت امسال موضوعات فهمیدم ؛
اون آقا بنده خدا چون نامزدی موقا بهم خورده داشته انگار گناه کبیره خانوادش میدونستن براش ؛ نسبت به من علاقه مند شده بوده به مادرش موضوع گفته بوده میخواد بامن زندگی کنه اما مادرش بخاطر نامزدی بهم خوردش ازدواجش با من منع کرده بوده به جاش علاقش فکر کرده میتونسته از قلبش بکنه بده داداش کوچکترش بیاد خواستگاری من 🫤 ! و نفرت دختر خاله هاش و خواهرش از من فهمیدم بخاطر علاقش به من بوده ! چون به خانوادش گفته بوده یا با من باید ازدواج کنه یا هیچ وقت ازدواج نمیکنه تا آخر عمر ! خداشکر برادر کوچکترش ازدواج کرد ؛ چند وقتی هم هست شماره مامانم پیدا کرده تماس گرفته بود به مامانم که من برداشتم صدام بشنوه به صورت مزاحمی مچش تلگرام گرفتم 🤣!
ولی خداییش بعد ۸.۹ سال بفهمی بخاطر یه نفر این همه توهین بی احترامی بخوری نمیدونم باید فرار کرد یا موند پای علاقه اون آقا!!
راهنمایی کنین خوشگلا