2777
2789
عنوان

خاستگار خاهرم هفده سال ازش بزرگتره

| مشاهده متن کامل بحث + 457 بازدید | 33 پست

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

بعد معیارتون برا قبول کردنش صرفا پولشه؟ 

چون آخه میدونی آدم ممکنه تو همون ۱۹ سالگی عاشق مرد ۴۰ ساله بشه ممکنه کارشون ب ازدواج بکشه خیلیم زندگی خوبی داشته باشن 

ولی سوال من اینه خواستگاری سنتی بدون هیچ عشقی تازه نمی‌دونیم پسره قبلا ازدواج کرده نکرده و اینکه چرا اومده سراغ دختر ی خانواده بقول خودت فقیر؟ مگه میخواد خواهرتو از بابات بخره؟

بعد معیارتون برا قبول کردنش صرفا پولشه؟ چون آخه میدونی آدم ممکنه تو همون ۱۹ سالگی عاشق مرد ۴۰ ساله ب ...

عزیزم اصن همچین نیس نمدونن ما خیلی ازشون پایینیم.خاهرمو جایی دید خوشش امد گف میشه بیایم با دادتشم ببینیمش.یمدتم دوست باشن

اسی براتون سوال نشده چرا با اون همه ثروت اومده سراغ شما؟؟معمولا نرمال باشن با یکی مثل خودشون ازدواج ...

ما خیلی بی پولی و سختی کشیدیم بابامونم معتاده من شوهر کردم اما بی پوله دلم میخاد اون ب خاستهاش برسه

عزیزم اصن همچین نیس نمدونن ما خیلی ازشون پایینیم.خاهرمو جایی دید خوشش امد گف میشه بیایم با دادتشم بب ...

اگه نمیدونن بعد اینکه فهمیدن ممکنه بزنن زیرش؟ به این فکر کردین اگه اینجوری بشه اگه خواهرت حداقل ی کورسوی امیدی تو دلش برای رهایی از فقر ایجاد شده باشه و اونا بعد فهمیدن موضوع بزنن زیر همه چی خواهرت با غرور شکسته چه حالی میشه

اگر وضعیت مالی نامناسب دارید و خواهرت شرایط تحصیل و اشتغال و پیشرفت نداره، بذارید ازدواج کنه البته اگه پسره خوبه و عیب و ایراد ندارن.

گاهی باید برای به دست آوردن قربانی کرد یه چیزایی رو مثل اختلاف سن..... و از یه استثناهایی گذشت 

🧡🍁به صبر ، مشکل عالم تمام بگشاید ؛که این کلید به هر قفل ، راست می‌آید🧡🍁

اگه نمیدونن بعد اینکه فهمیدن ممکنه بزنن زیرش؟ به این فکر کردین اگه اینجوری بشه اگه خواهرت حداقل ی کو ...

حب چکار کنیم .خاهرشم وضعش خیییلی توپ بود.خب اگ بفمن و برن هم بجهنم چون گفتیم خاهرم فروشندس اونم چیزی نگف گف میام ت مغازه داداشم ببینتش

اگر وضعیت مالی نامناسب دارید و خواهرت شرایط تحصیل و اشتغال و پیشرفت نداره، بذارید ازدواج کنه البته ا ...

نمدونم ممکنه ی پسر ۲۴.۲۵ساله بیاد تو اسنپی کار کنه فقط بخور نمیر 

ولی اینا مال منطقه ای ان که عروسو طلا میگیرن سرتاپا بهترین عروسیو اینا .

ما خیلی بی پولی و سختی کشیدیم بابامونم معتاده من شوهر کردم اما بی پوله دلم میخاد اون ب خاستهاش برسه

چی بگم عزیزم ایشالله هرچی خیریه پیش بیاد

انصاف نیست یکبار به دنیا آمدن واین همه مردن..

خواهرت قشنگه که اومده خواستگاری دختر فقیر؟ 

اخلاق پسره چجوریه؟ 

اعتیاد مشروب اینها چی؟ 

خانواده رو خوب تحقیق کنین خوووووب اخلاق پسر رو از هم بازاری ها بپرسید مغازه ها کناری همسایه ها