2777
2789
عنوان

جداشدم

304 بازدید | 36 پست

ازنامزدم جداشدم خیلی حالم بده خانوادهامون مخالفت کردن مجبورشدیم همش انگار میخوام بیهوش شم نمیدونستم انقد دوستش دارم به دوستش گفته من تاده سال مجردمیمونم و دیگه عاشق نمیشم 

تا ده سال

خوبه باز دروغ نگفته تا ابد

روزی سگی داشت در چمن علف می‌خورد. سگ ديگری از کنار چمن گذشت. چون اين منظره را ديد تعجب کرد و ايستاد. آخر هرگز نديده بود که سگ علف بخورد! ايستاد و با تعجب گفت: اوی ! تو کی هستی؟ چرا علف می‌خوری؟! سگی که علف می‌خورد نگاهش کرد و باد در گلو انداخت و گفت: من؟ من سگ قاسم خان هستم! سگ رهگذر پوزخندی زد و گفت: سگ حسابی! تو که علف می‌خوری؛ ديگه چرا سگ قاسم خان؟ اگر لااقل پاره استخوانی جلوت انداخته بود باز يک چيزی؛ حالا که علف می‌خوری ديگه چرا سگ قاسم خان؟ سگ خودت باش...     #زمستان بی بهار / ابراهیم یونسی

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

میدونم الان حالت بده ولی عادی میشه برات قشنگم دلیل مخالفت خانواده هاتون چی بود

من بهش گفتم حرومزاده برا اولین بار پیام هرکارکردم ارسال نشه شد و اونم فشار اومد بهش رفت به خانوادش گفت و حرمت شکسته شد

چرا خانواده ها اینجوری میکنن آخه با بهم زدن زندگی دوتا جوون چیش ب شما میرسه

اگه میگفتم عشقتون یکطرفه بود میگفتم گور باباش ولش کن ولی اینجوری آخه....

حالا واقعا نامزدت بود یا توام مثل نفر قبلی ب دوس پسرت میگی نامزد که تاپیکت نترکه

میدونم الان حالت بده ولی عادی میشه برات قشنگم دلیل مخالفت خانواده هاتون چی بود

خیلی سخت بود ۷ کیلوکم کردم تواین یکماه وهمش سرموزدم تودیوار توخوابم حتی راحت نیستم کابوس میبینم و استرس زیاد

چرا خانواده ها اینجوری میکنن آخه با بهم زدن زندگی دوتا جوون چیش ب شما میرسهاگه میگفتم عشقتون یکطرفه ...

نه عزیزم نامزدم بود ازمایش دادیم میخواستیم عقدو عروسیوباهم بگیریم

چرا خانواده ها اینجوری میکنن آخه با بهم زدن زندگی دوتا جوون چیش ب شما میرسهاگه میگفتم عشقتون یکطرفه ...

بنظرت اونم مثله من حالش بده اخه چن جا گفته من دیگ ازدواج نمیکنم

من بهش گفتم حرومزاده برا اولین بار پیام هرکارکردم ارسال نشه شد و اونم فشار اومد بهش رفت به خانوادش گ ...

حرفت اصلا درست نبود 

اما طرفت هم یاد نگرفته بود که دعواتون باید بین خودتون باشه و به خانواده ها کشش داد 

ناراحت نشی از حرفم اما هردوتون بچه این انگار 

پس گریه کن داد بزن اذیت شو ولی تحمل کن تا تایم درستی برای این روابط برات از راه برسه 

دلت اروم قشنگم

صبح میشه این شب ، باز میشه این در ، صبر داشته باش
خیلی سخت بود ۷ کیلوکم کردم تواین یکماه وهمش سرموزدم تودیوار توخوابم حتی راحت نیستم کابوس میبینم و اس ...

میفهممت عزیز دلم اما صبر داشته باش گذر زمان زخمتو خوب میکنه

صبح میشه این شب ، باز میشه این در ، صبر داشته باش
نه عزیزم نامزدم بود ازمایش دادیم میخواستیم عقدو عروسیوباهم بگیریم

حالا فضولی نباشه چرا بهش گفتی حرومزاده کاری کرده بود؟ اونجوری که میگی عاشقشی پس فک نکنم بحث خیانت و اینا باشه چیکار کرده که حرومزاده شده

حرفت اصلا درست نبود اما طرفت هم یاد نگرفته بود که دعواتون باید بین خودتون باشه و به خانواده ها کشش د ...

ن من هرکارکردم پیام ارسال نشع شد و اونم ۳۴ سالشع من ۲۲ بچه نیست ک