2777
2789
عنوان

حاجاتتونو بگید آیت الکرسی بخونم براتون❤🦋

| مشاهده متن کامل بحث + 5311 بازدید | 1352 پست

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

مینا هستم التماس دعا دارم برای سلامتی و تندرستی و طول عمر عزیزانم + مامان شدنم و حل مشکلات مالی مونا ...

براتون آیت الکرسی خوندم و صلوات فرستادم.. حاجاتت روا گل

ممنونم از شما ❤🦋

خیــال داشتنت همیشه با من خواهد بود🐾
برات آیت الکرسی خوندم و صلوات فرستادم.. حاجاتتون روا❤🦋

همچنین خوش قلب ❤️ نگاه خدا رو زندگیت ❤️

آهای تویی که امضامو داری میخونی امیدوارم هر جای دنیا که هستی خدا برات بهترینا رو بسازه 🤍

برات آیت الکرسی خوندم و صلوات فرستادم.. حاجاتتون روا❤🦋

هنوز این تاپیک ادامه داره؟

استار انشالله خدا خیرت بده هم توی این دنیا هم اون دنیا

🌼🌼🌼🌼🌼🌼🌼🌼🌼🌼🌼🌼🌼🌼🌼🌼🌼🌼🌼🌼

🧜‍♂️هیتلرم خوبه اما من عاشق با پنبه سر بریدن های چرچیلم🧜‍♂️

یه عشق ناب با دو تا بچه و پدرشون 

و پولدار بشم

❌️لطفا زیر ۲۲ در تاپیک های ازدواج من شرکت نکنن و ❌️سوگیری نداشته باشید مثلا اگه خیانت دیدید یا طلاق گرفتید لطفا نگید همه مردا مثل همن و... از تجربه های فقط صرف خودتون نگید از چیزایی ک دیدید در اطرافیان و خودتون بگید حرفهایی ک از کتاب ها و روانشناس ها یاد گرفتید، عمه تراپی نباشه🥲من ب تجربه های خیییلی عمیق و خوب بزرگتر از خودم احتیاج دارم ن بچه ها/ برام دعا کنید حالم خوب نیس ۳۲۱/

التماس دعا 

به قدری ساکتم حالا؛که انگاری؛درونم حکم؛ آتش‌ بس،و حالِ چشم‌هایم خوب و آرام است.به قدری ساکتم انگار؛میان شهر قلبم صد هزاران مُرده دارد شعر می‌گوید..ببین من ساکتم، این بغض و این آشوب، از من نیست...دلم تنگ است؟ اصلا نیست کسی را دوست می‌دارم؟ نمی‌دارم رها، آرام و معمولی؛ شبیه کلّ آدم‌هامیان موج‌ها چون قایقی؛ بی سرنشینم، بی سرانجامم نه فکری در سرم دارم،نه عشقی در دلم،آرامِ آرامم...- نرگس صرافیان 💓🍃🍃🍃🍃🍃🍃🍃🍃🍃🍃🍃🍃🍃💓
هنوز این تاپیک ادامه داره؟استار انشالله خدا خیرت بده هم توی این دنیا هم اون دنیا🌼🌼🌼🌼🌼🌼🌼🌼🌼🌼 ...

سلام گلم.. خوبی؟ 

آره هنوز منم بیکارم چه اشکالی داره واسشون دعاا می کنم شاید گره از مشکلاتشون باز شد

ممنونم مهربون.. به یاد شما هستم همیشه.. دعااگوتونم❤🦋

خیــال داشتنت همیشه با من خواهد بود🐾
2810