2777
2789
عنوان

حاجاتتونو بگید آیت الکرسی بخونم براتون❤🦋

| مشاهده متن کامل بحث + 5311 بازدید | 1352 پست

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

مینا هستم التماس دعا دارم برای سلامتی و تندرستی و طول عمر عزیزانم + مامان شدنم و حل مشکلات مالی مونا ...

براتون آیت الکرسی خوندم و صلوات فرستادم.. حاجاتت روا گل

ممنونم از شما ❤🦋

خیــال داشتنت همیشه با من خواهد بود🐾
برات آیت الکرسی خوندم و صلوات فرستادم.. حاجاتتون روا❤🦋

همچنین خوش قلب ❤️ نگاه خدا رو زندگیت ❤️

آهای تویی که امضامو داری میخونی امیدوارم هر جای دنیا که هستی خدا برات بهترینا رو بسازه 🤍

برات آیت الکرسی خوندم و صلوات فرستادم.. حاجاتتون روا❤🦋

هنوز این تاپیک ادامه داره؟

استار انشالله خدا خیرت بده هم توی این دنیا هم اون دنیا

🌼🌼🌼🌼🌼🌼🌼🌼🌼🌼🌼🌼🌼🌼🌼🌼🌼🌼🌼🌼

🧜‍♂️هیتلرم خوبه اما من عاشق با پنبه سر بریدن های چرچیلم🧜‍♂️

یه عشق ناب با دو تا بچه و پدرشون 

و پولدار بشم

❌️لطفا زیر ۲۲ در تاپیک های ازدواج من شرکت نکنن و ❌️سوگیری نداشته باشید مثلا اگه خیانت دیدید یا طلاق گرفتید لطفا نگید همه مردا مثل همن و... از تجربه های فقط صرف خودتون نگید از چیزایی ک دیدید در اطرافیان و خودتون بگید حرفهایی ک از کتاب ها و روانشناس ها یاد گرفتید، عمه تراپی نباشه🥲من ب تجربه های خیییلی عمیق و خوب بزرگتر از خودم احتیاج دارم ن بچه ها/ برام دعا کنید حالم خوب نیس ۳۲۱/

التماس دعا 

به قدری ساکتم حالا؛که انگاری؛درونم حکم؛ آتش‌ بس،و حالِ چشم‌هایم خوب و آرام است.به قدری ساکتم انگار؛میان شهر قلبم صد هزاران مُرده دارد شعر می‌گوید..ببین من ساکتم، این بغض و این آشوب، از من نیست...دلم تنگ است؟ اصلا نیست کسی را دوست می‌دارم؟ نمی‌دارم رها، آرام و معمولی؛ شبیه کلّ آدم‌هامیان موج‌ها چون قایقی؛ بی سرنشینم، بی سرانجامم نه فکری در سرم دارم،نه عشقی در دلم،آرامِ آرامم...- نرگس صرافیان 💓🍃🍃🍃🍃🍃🍃🍃🍃🍃🍃🍃🍃🍃💓
هنوز این تاپیک ادامه داره؟استار انشالله خدا خیرت بده هم توی این دنیا هم اون دنیا🌼🌼🌼🌼🌼🌼🌼🌼🌼🌼 ...

سلام گلم.. خوبی؟ 

آره هنوز منم بیکارم چه اشکالی داره واسشون دعاا می کنم شاید گره از مشکلاتشون باز شد

ممنونم مهربون.. به یاد شما هستم همیشه.. دعااگوتونم❤🦋

خیــال داشتنت همیشه با من خواهد بود🐾
2810